DOLAR 32,5858 % 0.33
EURO 34,8079 % 0.19
STERLIN 40,4679 % -0.34
FRANG 35,8517 % 0.67
ALTIN 2.507,62 % 0,93
BITCOIN 2.127.682 2.514

Gazeteciler sıcak gündemi değerlendiriyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gazeteciler sıcak gündemi değerlendiriyor
0

-Gazeteciler sıcak gündemi değerlendiriyor

-Yavuz Oğhan ve Ozan Gündoğdu ile seçim ve ekonomiyi konuşuyoruz

 

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şubesi’nin, Konyaaltı Belediyesi işbirliğiyle başlattığı “Gazeteciler sıcak gündemi değerlendiriyor” başlıklı basın söyleşileri, Yavuz Oğhan ve Ozan Gündoğdu ile devam edecek.

4 Haziran’da Ünsal Ünlü ve Sedat Bozkurt ile başlayan, gazetecilerin Türkiye’nin sıcak gündemini değerlendirdiği söyleşilerin ikincisi, 8 Ekim Cumartesi günü, saat 14.00’te Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Bu söyleşinin konukları CNN Türk’ten, Halk TV ve KRT’ye birçok basın kuruluşunda programlar yapan, Gazete Pencere ve Youtube üzerinden online gazeteciliği de sürdüren Yavuz Oğhan ile Fox TV’nin ekonomi yorumcusu ve Birgün gazetesi yazarı Ozan Gündoğdu olacak.

ÇGD Akdeniz Şube Başkan Yardımcısı ve Hürriyet gazetesinin tarım yazarı Vahide Yanık’ın moderatörlüğünü üstleneceği söyleşide konuklar, Ankara kulislerinden başkanlık sistemi ve seçim tartışmalarına, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krize Türkiye’nin sıcak gündemini çeşitli yönlerden ele alacak, katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

Yavuz Oğhan ve Ozan Gündoğdu ile “Gazeteciler sıcak gündemi değerlendiriyor” söyleşisi, 8 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te, Konyaaltı Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Söyleşimize, meslektaşlarımız ve tüm halkımız davetlidir.

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şubesi

YORUM YAP