DOLAR 32,6229 % 0.26
EURO 34,8111 % 0.32
STERLIN 40,3216 % 0.33
FRANG 35,7504 % 0.25
ALTIN 2.416,73 % -0,66
BITCOIN 66.255,39 0.772

Yine yeni yıl mesajları uçuşacak her yerde, her zaman ki!gibi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yine yeni yıl mesajları uçuşacak her yerde, her zaman ki!gibi.
0

Yine yeni yıl mesajları uçuşacak her yerde, her zaman ki! gibi. Ertesi gün hiç birşey değişmeyecek sondaki rakamdan başla.

Yıllar öncesi kutlamalar gelir gözümün önüne, nasıl bir heyecan, bir arada olmanın mutluluğu, sofrada kuş sütü hariç her şeyin olması, paranın alım gücü , sanki yarın çok farklı olacakmış gibi düşünmek. En çok da 2000 yılı için milenyum denip farklı beklentilerin söylenmesi. O günden bu güne değişen ne var diye sorsanız, geçip giden ömür, yok olan hayatlar, geride kalanların dinmeyen göz yaşları ve bitmeyen acıları . Ülke olarak her alanda bir arpa boyu yol alamadığımız gibi , aksine yıllarca geriye gittiğini söylerim .

Son iki yılda en çok sağlığın ve birlikte vakit geçirmenin değerini anladık. Maske takanların öcü olmadığını , sadece mikroplardan korunmak için takıldığını da çok iyi anladık ve kanser hastalarına karşı bakış açımız değişti.
Sizin ve sevdiklerinizin bedeninden sağlık, yüzünden gülücük, yüreğinden iyilik ve merhamet eksik olmasın. Ülkemde kadın cinayetleri ve çocuk istismarları önlensin . Hayvan hakları önemsensin, dünya sadece bizim değil bunun bilincine varılsın. Hırslarımız para , mal , mülk için değil , daha güzel bir dünyayı nasıl inşa edebiliriz konusunda olsun . Din, dil, ırk , renk , milliyet gözetmeksizin insanlara eşit davranmayı öğrenmek ,yani adam gibi adam olmak için hırs yapalım. Söylenecek çok sözüm var , Lakin şimdilik bu kadarla yetineyim. Ülkemin daha güzel , refah içinde yaşayacağı günler yeni yılda yola çıkar inşallah . Sevdiklerinize sıkı sarılın, değer verdiğinizi gösterin, zira toprak aldığını geri vermiyor. Herşey gönlünüzce olsun . İçinizden başkaları için ne geçiyorsanız sizin içinde onlar kabul olsun. En son dileğimi de yazayım .
“Ahlaklı, vatan ve millet çıkarını kendi çıkarından önde tutan, kendi vicdanının polisi olan bir nesil yetiştirmek nasip olsun” Gelen gideni aratmasın inşallah .🍀🍀🍀🍀🍀🍀🙏🙋❤Fotoğraflar 2011 yılının bitişi 2012 yılını karşılama eğlencesinden . Pınarım ve onkoloji psikoterapi grubunun son yılbaşı kutlamasından . Sevdiklerinize sımsıkı sarılın , zira toprak aldığını geri vermiyor.

YORUM YAP