DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.100.964 -1.19

EKREM İMAMOĞLU ERZURUM’DA TAŞLATILDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
EKREM İMAMOĞLU ERZURUM’DA TAŞLATILDI
0

EKREM İMAMOĞLU ERZURUM’DA TAŞLATILDI …

“Uşak’ta taşlaştılar İnönü, TBMM’de Menderes’e ne demişti: “Menderes, seni ben bile kurtaramam …!”
Öncelikle Ekrem İmamoğlu’na, Almanya’nın Lübeck kentinden geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlık ve TBMM seçimlerinde, Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanlığı Yardımcısı adaylarından Erkem İmamoğlu’nun bugün Erzurum’da konuşacağı meydana, kamyonlar park ettirilmiş.
Erzurum’da konuşacağı meydana gelen Ekrem İmamoğlu’nun aracı da taşlatılmış ve aracın camları da kırılmış.
Bugün Erzurum’da yaşanan, Ekrem İmamoğlu’na uygulanan bu çirkin ve çoğulcu demokrasilerde yeri olmayan bu olay bana; Kurtuluş Savaşı Kahramanlarımızdan ve de ATATÜRK’ün silah arkadaşı, eski Cumhurbaşkanı ve CHP Genal Başkanı İsmet İnönü’nün Uşak kentinde ve de İstanbul Topkapı’da Demokrat Partililer tarafından nasıl taşlatıldığını, Uşak’ta yaralandığını, seçim bölgesi Malatya’ya yaklaşan treninin durduruluşunu, Malatya’ya girmesinin engellenmesi ve hatta Balıkesir’e bile girmemesi için vali tarafından tavsiyede bulunulması olaylarını hatırlattı.
Adnan Menderes’in, önündeki seçimi kaybettiğinde, Anayasa’yı ihlâl edip, ülkede demokrasiyi ayaklar altına almış olmasından, muhalefete sürekli saldırılar düzenletmekten geri durmamasından yargılanacağını bildiğinden, İsmen İnönü TBMM’de, Adnan Menderes’e, hitaben ve kayıtlara geçmiş olan ülke ve de yerel yöneticilerin de kulaklarına küpe olabilecek şu tarihi sözüleri söylemişti: “Adnan Menderes, seni ben bile kurtaramam. ….”
Remzi Uysal 
Lübeck, 07.5.2023 / Saat 19:00

YORUM YAP