DOLAR 32,5900 % 0.34
EURO 34,8687 % 0.36
STERLIN 40,6316 % 0.06
FRANG 35,8626 % 0.71
ALTIN 2.507,65 % 0,93
BITCOIN 2.125.544 1.805

15 TEMMUZ DESTANI

Yayınlanma Tarihi : Google News
15 TEMMUZ DESTANI
0

Demokrasiyi ortadan kaldırıp kendilerince bir düzen kurmaya çalışanlara karşı verilen mücadelenin adıdır.

15 Temmuz Destanı.

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) ülkemizin her alanında devletin kendilerine emanet ettiği makam ve silahları, devlete ve millete karşı  çevirdiği bu hain girişimin üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen sanki dünmüş gibi.

İlk darbe girişimlerini 2007 yılında yürürlüğe koyan FETÖ terör örgütü, hedef aldıkları kurumlara yönelik başarıyla  birçok devlet kurumuna sızmayı başarsalar da, halkın içinden saygın ve itibar sahibi kişilerin hedef alınması ile çıkan büyük bir kaos sonucu operasyonun başarısız olacağı anlaşılınca durdurulmuştur.

Sinsice yavaş yavaş her ihanetlerine bir kılıf uyduran FETÖ terör örgütü, bir Genelkurmay Başkanının tutuklanmasına kadar giden planlarının arkasında ihanet edenlerin ihanet iddiaları ortadaki ihanetlerini kamufle etmez oldu.

İşte haksızın haklı, suçsuzun suçlu gösterilerek ülkenin her alanına at izi ile it izini karıştırmayı başaranlar…

İktidar ile kol kola pozlar vererek millete gözdağı verdikleri 17 Şubat 2013 günü Gezi olaylarına kadar, iktidara kuzu postuna bürünmüş kurt olduklarını göstererek, iktidarı ülkeye istedikleri gibi yön verebilecek güçlerinin olduğuna inandırmaları, başladıkları maceranın sonunu kendi kumpasları ile getirdiklerinin farkında değillerdi.

Aslında halkın inandığı lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gücünü ‘yanındaymış’ gibi poz verip, manşetleri süsleyerek yine Recep Tayyip Erdoğan’a karşı kullandıklarının kendileri de belki farkındaydı.

Unuttukları önemli bir detay vardı ki; halkın lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı zamanda saygın bir dünya lideri olduğu, kendi halkından başka bütün Müslümanların da bağrına bastığı bir lider olduğu gerçeğini gözden kaçırmalarıydı.

15 Temmuz 2016’da kalleşçe kendi halkına ‘Allah Allah’ diyen Türk askeri içine sızmış FETÖ ‘askeri borularla!’ Türk milletine saldırdı. 251 kişiyi şehit ederek kanlı darbe girişimini gerçekleştirmiş oldu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı meydanlara davet etmesi üzerine Türkiye’nin her tarafında ülkesine ve liderine sahip çıkmak adına meydanları dolduran vatandaşların desteğiyle kalleş FETÖ terör örgütü bertaraf edildi.

İşte o gece liderinin davetine icabet etmiş milyonların yansıra küçük çocuklarda vardı. O çocuklardan biri Trabzon meydanında 3 yaşındaki İsmail Kurt adında bir çocuktu.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Başkanı Asım Aykan’ın kucağında “3 yaşında İsmail burada. Siz neredesiniz?’ diye millete seslendiği İsmail Kurt şimdi 8 yaşında.

İşte rahmetli Barış Manço’nun dediği 7’den 77’ye ‘adam olacak çocuğun gerçek yaşam öyküsü.

O gece Trabzon’da migreni! olduğu için, darbe bastırılana kadar meydanlara inmeyen AK Partililer de vardı.

Ayaklarından yaralandığı halde tüm ısrarlara rağmen devletini, milletini, ailesini bırakıp hastaneye gitmeyen fedakâr bir baba da vardı.

YORUM YAP

Abdullah TUZCU 1 Ağustos 2022 / 11:46 Yanıtla

Salih başkan hani söz verdin ziyarete gelecektin bizi tam 2 sene oldu.
Zonguldakda ablan vardı onada uğramıyormusun abi.
Korkma para pul istemeyeceğiz özledikseni barıştırdın bizi bu adamlarla adam rahat durmuyor
Vallahi senin için tutuyorum kendimi. Başkanım uğra bu meseleyi birdaha görüşeceğiz.
Ulaşamıyoruz sana