DOLAR 32,5406 % 0.16
EURO 34,9595 % -0.06
STERLIN 40,7625 % -0.1
FRANG 35,6722 % 0.14
ALTIN 2.456,53 % 0,83
BITCOIN 64.135,32 0.988

2 TL YÜZÜNDEN CANINDAN OLDU!

Yayınlanma Tarihi : Google News
2 TL YÜZÜNDEN CANINDAN OLDU!
0

25 Ekim’de Antalya Kemer’de meydana gelen olay şu şekilde gelişti. Antalya Kemer  İlçesinde otopark alanındaki tuvaleti işleten Mehmet Özcan, tuvaletten çıkışta  2 TL’lik ücreti ödemeyen Rus turist R.K. ile tartıştı. R.K.’nin attığı yumrukla yere yığılan Özcan, başını çarptı.

Çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla hastaneye götürülen Özcan, tedavisinin ardından bir şeyim yok diyerek hastaneden ayrıldı. Bir süre sonra işine dönen Özcan, yeniden fenalaştı. Özcan, çağrılan ambulansla önce Kepez Devlet Hastanesi’ne, daha sonra özel bir hastaneye kaldırıldı.
Burada tedaviye alınan Özcan, beyin kanaması nedeniyle yaşamanı yitirdi. Özcan’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatan polis, çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. 60 kişinin ifadesine başvuran polis, olayı gerçekleştiren kişinin Rus vatandaşı R.K. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan R.K., ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.
KANSER HASTASI VE ENGELLİ KIZI VAR
Çankırı’dan cenazeyi almaya gelen yeğeni Murat Özcan, Mehmet Özcan’ın kanser hastası olduğunu ve bir engelli kızı bulunduğunu belirterek, “2 liralık tuvalet ücretini ödememek için yumruk atıyor. Sonrasında beyin kanaması geçiriyor. Hastanede hayatını kaybediyor. Yapanın yanına kalsın istemiyoruz. Bu işin peşini bırakmayacağız” diye konuştu. 15 gündür bulunduğu adli tıp morgundan alınan Mehmet Özcan’ın cenazesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kurşunlu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUM YAP