DOLAR 32,4371 % 0.04
EURO 34,4733 % -0.1
STERLIN 40,3583 % -0.05
FRANG 35,5347 % -0.09
ALTIN 2.488,34 % 0,21
BITCOIN 2.069.268 -6.617

Avrupa Şampiyonlarından OFM Hastanesi’ne kupalı ziyaret!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Avrupa Şampiyonlarından OFM Hastanesi’ne kupalı ziyaret!
0

Avrupa Şampiyonlarından OFM Hastanesi’ne kupalı ziyaret!

EHF Avrupa Kupası finalinin rövanşında, rakibini yenerek kupanın sahibi olan Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı; kendilerine sağlık desteğinde bulunan OFM Antalya Hastanesi’ne, kazandıkları kupa ile teşekkür ziyaretinde bulundu.

Konyaaltı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Erkan Kemerden, Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Birol Ünsal, Antrenör Yardımcısı Tufan Dağseven ve kadın hentbol takımı oyuncularını; OFM Antalya Hastanesi Başhekimi Dr. Cem Mutlu, İşletme Müdürü Ahmet Mençi ve hastanenin takımdan sorumlu danışmanı Onur Şen karşıladı.

“HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

Avrupa Şampiyonu olan kadın hentbol takımına yaklaşık 3 yıldır sağlık desteği veren OFM Antalya Hastanesi yönetimi, ziyaretten duyduğu memnun dile getirdi. Hastanenin İşletme Müdürü Ahmet Mençi, takımın kupa ile ziyaretinden çok mutlu olduklarını söyledi. Kurum olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarının altını çizen Mençi; “Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı’nın 3 yıldır sağlık sponsorluğunu yapıyoruz. Bu iş birliğinden dolayı çok mutluyuz. Antalya, Türkiye’mizin turizm başkenti. Aynı zaman spor başkenti olması için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Avrupa Şampiyonu olan kızlarımızın başarısı bizim de göğsümüzü kabarttı. Daha önce birçok maçlarını yakından takip etmiştik. Antalya’ya bu gururu yaşattığınız için çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’de ilk defa bu kupa Konyaaltı’na geldi. Gerçekten çok mutlu olduk. Kızlarımız çok başarılıydı. Şu anda ligde play-off’da son iki takımdan biri oldular. İnşallah başarılı kızlarımız lig şampiyonluğunu da kazanır ve bu şekilde başarılarına yeni bir başarılar ekleyerek yoluna devam eder.” diye konuştu.

“HER ZAMAN KIZLARIMIZIN YANINDAYIZ”

OFM Antalya Hastanesi Başhekimi Dr. Cem Mutlu, takımın kendilerini kupa ile ziyaret etmesinin çok anlamlı ve mutluluk verici olduğunu dile getirdi. Takıma emek veren herkese çok teşekkür eden Dr. Cem Mutlu; “Kızlarımızla gurur duyduk. Bu mücadelede hocalarımızın katkısı çok büyük. Biz her zaman kurum olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya çalıştık. Başka kulüplere de desteklerimiz oldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Ben sporcunun zeki çevik, çalışkan aynı zamanda ahlaklısını severim” der. Bizler de kurum olarak bu düsturu rehber edinen Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımına desteğin devamı için elimizden ne gelirse sonuna kadar destek olmaya devam edeceğiz. Bize düşen bir şey olduğu zaman her zaman her konuda yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

“BAŞARILI OLACAĞI DEDİK, BAŞARDIK”

Takım Antrenörü Birol Ünsal, OFM Antalya Hastanesi’ne, sağlık desteğinden dolayı teşekkür etti. Takımın kurulduğu ilk günden bugüne sağlık desteğinin devam ettiğini söyleyen Ünsal; “3 yıldır OFM Antalya Hastanesi’nden çok ciddi destek alıyoruz. Takımı kurduğumuzda ilk zamanlar ligden düşmemeye oynayan, klasman bakımından en alt sıradaki takımdık. Önemli olan o günlerde destek olmak. Yoksa Avrupa kupasını getirdiğiniz zaman fotoğrafta olan etrafınızda olan çok kişi oluyor. Herkes sahiplenmeye çalışıyor. OFM Hastanesi, bize birinci günden bu yana bu destek veriyor. Sağlık açısından hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bu açıdan emeği geçen herkese. Çok teşekkür ediyorum. Bir şehir bütün dinamikleriyle sahip çıkarsa, kamuoyuna mal olursa önemlidir. Yoksa siz sağlıkta tek başına başarılı olabilirsiniz, biz sporda tek başımıza başarılı olabiliriz. En son oynadığımız maç 35 ülke canlı yayınladı. Biz bütün ülkelere gittiğimiz zaman OFM formasıyla da oynuyoruz. Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen’e gittik. Bayan hentbol takımı kuracağımızı ve bayanlarda başarılı olacağımızı söyledik. Bize inandı pozitif ayrımcılık yaptı. Konyaaltı Belediyesi’nde her zaman yer var. Ne istiyorsanız burada yapabilirsiniz dediler. Antalya’nın hentbol alt yapısında olan kız çocuklarımızın önü açıldı. Antalya hentbolda çok önemli bir il. 4 kez lig şampiyonluğu, 3 kez Türkiye kupası, 3 süper kupa 2 Avrupa finali vardı. Bunların hepsi geride kaldı. Takım Avrupa Şampiyonu oldu. Bu aşamada Sağlık çok önemli. Çocuklarımızın yemesi, içmesi, yatması, uyuması çok önemli. Çünkü Bu iş insan bedeniyle yapılan bir iş. Bedeniniz sağlıklı olmadığı sürece, bu işte performans göstermeniz mümkün değil. Gerek test, ölçüm, ön hazırlıklarda çok ciddi destek görüyoruz. Bu başarıda OFM’nin katkısı yadsınamaz” diye konuştu.

YORUM YAP

Dilber KÖSE AKDENİZ TÜM YAZILARI

HAFTANIN MAÇLARI

Beşiktaş Beşiktaş
19 Mayıs 2024

17:00
- - -

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
İstanbulspor İstanbulspor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Karagümrük Karagümrük
Konyaspor Konyaspor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Alanyaspor Alanyaspor
Samsunspor Samsunspor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Adana Demirspor Adana Demirspor
Kayserispor Kayserispor
20 Mayıs 2024

10:30
- - -

Trabzonspor Trabzonspor
İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
Antalyaspor Antalyaspor
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Hatayspor Hatayspor
Galatasaray Galatasaray
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Pendikspor Pendikspor
Gaziantep FK Gaziantep FK
21 Mayıs 2024

10:30
- - -

Kasımpaşa Kasımpaşa
Sivasspor Sivasspor
22 Mayıs 2024

17:00
- - -

Fenerbahçe Fenerbahçe
DETAYLI FİKSTÜR