DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.118.846 2.037

Belediye ekiplerimiz ilçemiz genelindeki bozulan ve tahrip olan yollarda ve kaldırımlarda tamir ve onarım işlerine aralıksız devam ediyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Belediye ekiplerimiz ilçemiz genelindeki bozulan ve tahrip olan yollarda ve kaldırımlarda tamir ve onarım işlerine aralıksız devam ediyor
0
KEMER BELEDİYESİ İLÇE GENELİNDEKİ BOZUK YOLLARIN TAMİRİNİ YAPIYOR
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yollarda tamir ve onarım işlemleri yapıyor.
Arslanbucak Mahallesinde bozulan ve kış aylarında yaşanan şiddetli yağışlar sonrası zarar görmüş kaldırımların tamir ve bakımlarını yapan belediye ekipleri, Tekirova Mahallesi Phaselis Caddesi ve 7001 sokakta tamir işlemlerine devam ediyor.
Belediye ekipleri, merkez mahallesinde de bozulan asfalt yollarda yama ve onarım işlerini tamamladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediyesi Başkan Vekili Recep Yılmaz, belediye ekiplerinin ilçe genelindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini söyledi.
Kemer merkez ve mahallelerinde bozulan yolların tamir ve onarım işlemlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Vekili Yılmaz, “Belediye ekiplerimiz ilçemiz genelindeki bozulan ve tahrip olan yollarda ve kaldırımlarda tamir ve onarım işlerine aralıksız devam ediyor.
Belediye olarak vatandaşlarımızın güvenli şekilde yolculuk etmelerini sağlıyoruz. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

YORUM YAP