DOLAR 32,5858 % 0.33
EURO 34,8079 % 0.19
STERLIN 40,4679 % -0.34
FRANG 35,8517 % 0.67
ALTIN 2.507,62 % 0,93
BITCOIN 2.127.682 2.514

CHP TARAFINDAN ENGELLİLER ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
CHP TARAFINDAN ENGELLİLER ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ
0

CHP TARAFINDAN ENGELLİLER ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Nuran Yılmaz: İktidarımızda bütün engelleri aşacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde Engelliler Çalıştayı düzenlendi.

Engelli yurttaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerinin geliştirilmesine dönük çalıştaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı.

CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuran Yılmaz ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Birim Müdürü Fatin Iltar, Antalya Kent Konseyi Engelli Birim Başkanı Mehmet Karavural, Türkiye Sakatlar Derneği’nden İsmail Fırat da çalıştay da yer aldı.

CHP olarak buna benzer çalışmalarla bütün toplumsal kesimlere ulaşmaya çalıştıklarını, bütün dezavantajlı kesimlerin sorunlarını konuşup çözüm geliştirmek adına Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcımız Yüksel Taşkın’ın çağrısıyla bir araya geldiklerini vurgulayan Nuran Yılmaz, “iktidar olduğumuzda engelliler adına yapılacak çalışmaları ele aldığımız bu çalıştay, Türkiye genelini kapsayan son derece önemli bir buluşma oldu. CHP iktidarında bütün engelleri aşacağız, Türkiye herkes için yaşanabilir bir ülke olacak” diye konuştu.

Engellilerin kent yaşamına entegrasyonu, engellilerin toplumsal hayata sorunsuz bir şekilde katılımı, yerel yönetimlerin engelsiz bir kent için uyguladığı politikalar ve çözüm önerileri Türkiye’nin çeşitli yerlerinden katılan sivil toplum temsilcileri ve uzmanlar tarafından ele alındı. Çalıştay raporu katılımcılara sunuldu.

YORUM YAP