DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
STERLIN 41,0337 % -0.05
FRANG 35,4067 % -0.62
ALTIN 2.500,70 % 1,40
BITCOIN 67.064,41 0.266

Dünyadan Sesler Hayatı Paylaşmaya Engel Yok dedi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Dünyadan Sesler Hayatı Paylaşmaya Engel Yok dedi
0

 

Antalya’da, ‘Dünya Engelliler Günü’ için farkındalık etkinlikleri kapsamında düzenlenen Dünyadan Sesler Konseri’nde özel bireyler şarkılar seslendirdi.
Piyano’da Barbara Schellenberg olduğu koro engel yok dedi.
Hayatı Paylaşmaya Engel Yok!
Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Adalya Vakfı özel gereksinimli öğrencileri ve ailelerinden oluşan, şefliğini Barbara Schellenberg’in yaptığı özel konser AVM’de yüreğinde engel olmayan genç, yaşlı, engelli, engelsiz herkesi bir araya getirdi.

‘Dünya Engelliler Günü’ farkındalık etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde özel bireyler birbirinden hareketli şarkıları seslendirdi.
Koronun seslendirdiği İzmir Marşı ile tüm AWM Koroya coşkuyla eşlik etti. Antalya’da yaşayan ve yerleşik yabancılardan oluşan koro tamamen gönüllülerden oluşuyor. Şefliğini Barbara Schellenberg’in yaptığı özel konserin koordinatörlüğünü ise Beate Göktekin sürdürüyor. Almanca, Rusca, Azerice ve Türkçe olarak hayatı paylaşmaya Engel Yok dendi.
Dövizlere yazılmış farklı dillerdeki ‘Hayatı Paylaşmaya Engel Yok’ sloganları ve alkışlarla sona eren konser tüm izleyenlerin yüzünde tebessüm bıraktı.
Beate Göktekin ve Barbara Schellenberg bunun gibi özel konserlerin devam edeceğini, ocak ayında tekrar bomba gibi bir konserleri daha olduğunu belirterek seyircilere teşekkür ettiler.

YORUM YAP