DOLAR 32,5065 % -0.03
EURO 34,8737 % 0.5
STERLIN 40,5003 % 0.84
FRANG 35,6548 % 0
ALTIN 2.427,71 % -0,21
BITCOIN 66.216,00 -0.323

GEÇÇEK GEÇÇEK SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Yayınlanma Tarihi : Google News
GEÇÇEK GEÇÇEK SOSYAL MEDYAYI SALLADI
0

Tarkan Uzun aradan sonra yeni şarkısı ile müzik piyasasına giriş yaptı. Siyasi söylemlerden yıllardır uzak duran Tarkan’ın geçecek şarkısının sözleri tartışma konusu oldu. “Geççek” şarkısı sosyal medya ve YouTube’da saatler içinde Milyonlarca kişi tarafından izlendi. Twitter’da en çok konuşulanlar arasında birinci sıraya oturdu. Tarkan hakkında 2450 binden fazla twett atıldı. Şarkı ülke gündemine oturdu. Siyasi mesajlarla dolu olduğu iddia edilen Geççek şarkısı bir günde milyonlarca kişi tarafından dinlendi. Şarkı muhalif pek çok siyasi tarafından da sosyal medyadan paylaşıldı. Sözler bazı kesimler tarafından siyasi olarak yorumlandı. Siyasilerde Tarkan’ın şarkısını beğendi ve sosyal medyadan paylaştı. Meral Akşener’de “az kaldı” diyerek Tarkan’ın şarkısını paylaştı. Şarkı çeşitli platformlarda saatler içinde 10 milyon  izleyiciyi açtı. AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Hiçbir projeleri yok, programları yok. Trolleşmiş bir şarkıcı ile alınıyorlar. Umudu Tarkan olan bir muhalefet, kümes bile yönetemez. Utanmadan devleti yönetmeye talip oluyorlar” dedi.

Tarkan Geççek şarkısı için ne dedi?

Sosyal medyada gündem olan siyasi mesajlar barındırdığı iddia edilen şarkı ile ilgili Tarkan  şu açıklamaları yaptı: Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodisi ve sözleri içimde yankılandı. Geççek geççek elbet bu da geççek, hepsi geççek gör bak umudun gününü gün etçek. “Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım” dedim. belki bu şarkı bizi biraz teselli eder bize moral verir umut olur diye düşündüm dedi.

GEÇÇEK GEÇÇEK
İşte o çeşitli yorumlara çekilen  şarkı…
Tarkan’ın yeni şarkısında “Geççek geççek elbet bu da geççek/Gör bak umudun gününü gün etçek/Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman/O çiçekten günler çok yakın inan/Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek/Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek/Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman/O çiçekten günler çok yakın inan” sözleri yer alıyor.

YORUM YAP