DOLAR 32,5620 % 0.03
EURO 34,8675 % -0.05
STERLIN 40,5770 % 0.09
FRANG 35,5975 % -0.29
ALTIN 2.429,49 % -0,03
BITCOIN 63.872,33 -4.308

GÜLDANE KAYA’YA ONUR ÖDÜLÜ

Yayınlanma Tarihi : Google News
GÜLDANE KAYA’YA ONUR ÖDÜLÜ
0

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) “Onur Ödülü” Antalya Kalp Gazetesi İmtiyaz Sahibi Güldane Kaya Kaçar’a verildi.

Antalya’daki Uluslararası Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) Genel Başkanı ve TİNGADER Antalya Şube Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Gazeteci-Yazar Güldane Kaya Kaçar’a ödülünü, TİNGADER Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk tarafından, UTEF Genel Merkezi’nde takdim edildi.

Tüm İnternet Gazetecileri ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) tarafından, İstanbul Şişli Harbiye’deki Crowne Plaza Hotel’de geçtiğimiz günlerde düzenlenen ilk ödül töreninde, ulusal ve yerel basında başarılı görülen isimlere plaketleri verilmişti. Ödül listesinde yer alan Güldana Kaya Kaçar ise, UTEF Kurucu Genel Başkanı olan eşi Mete Kaçar’ın vefatı dolayısıyla İstanbul’daki törene katılamamıştı.

TİNGADER Genel Başkan Yardımcısı Aktürk, söz konusu ödül nedeniyle Güldane Kaya’yı tebrik ederek, “Ödülünüzü İstanbul’da takdim etmeyi arzu ederdik ancak Mete beyin acı kaybı nedeniyle gerçekleştiremedik. Genel Merkez olarak acınızı paylaşıyoruz, Mete Başkanımıza Allah’tan rahmet, size de sabır diliyoruz ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” dedi.

Güldane Kaya ise, “Ödül konusunu Mete beye söylediğimde sevinmişti ve İstanbul’daki törene birlikte katılacaktık. Maalesef bu isteğimizi gerçekleştiremedik. Allah, ömrünü bu kadar nasip etmiş, üzüntümüzü paylaşan bütün dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Eşinin vefatıyla çok sarsıldığını vurgulayan Kaya, “Ancak hayat devam ediyor ve bu yaşama ayak uydurmak durumundayız. Dolayısıyla Mete beyin engelliler, yaşlılar, kimsesizler için kurduğu emaneti UTEF’e sahip çıkmak adına UTEF Genel Başkanlığı görevini de üstlendim. Mete bey yine eskisi gibi, yardım edilen engellilerin, yaşlıların, kimsesizlerin duasını almaya devam edecek” ifadesini kullandı.

YORUM YAP