DOLAR 32,2820 % 0.05
EURO 35,0002 % 0.01
STERLIN 40,6782 % 0.05
FRANG 35,6471 % 0.15
ALTIN 2.447,32 % 0,04
BITCOIN 61.956,90 -0.911

HAMAS, KUVAY-I MİLLİYE OLABİLİR Mİ ? 

Yayınlanma Tarihi : Google News
HAMAS, KUVAY-I MİLLİYE OLABİLİR Mİ ? 
0

HAMAS, KUVAY-I MİLLİYE OLABİLİR Mİ ? 

 
İşte cehalet, işte tarihine ve milletine ihanet etmek, buna denir! 
 
Fatih Altaylı’nın 18.4.2024 günlü olup, Youtubeden yayınlanan “Bitti demeden bitmez mi?” Başlıklı videonun 19’uncu dakikasından sonrasını lütfen izleyiniz. 
 
İnanın fazla zamanınızı almaz. Lütfen Youtubeden bulup izleyiniz. 
 
Kendini tarihçi tanımlayan  Murat Bardakçı, terör örgütü HAMAS’ı, Türk Kurtuluş Tarihimizin yüz akı olan, vatanımızı işgalden kurtaran hareketin omurgası KUVAY-I MİLLİYE ile eş tutmuş olup: “KUVAY-I MİLLİYE neyse, HAMAS’da odur!” Demiş.
 
Breh, Breh, Breh! Vay, vay, vay! 
 
Bu ne tarih bilmezlik! 
 
Bu ne aymazlık! 
 
Laik Türkiye’nin Cumhurbaşkanı, AKP genel başkanı sıfatı ile partisinin grup toplantısında, Filistin halkını dahi temsil etmeyen terör örgütü HAMAS’ı, kendilerine Türkiye Cumhurbaşkanlık makam yolunu açmış olan Şanlı KUVAY-I MİLLİYE HAREKETİ ile eş değerde tutulması, tabii ki ATATÜRK’ü büyük kurtarıcı gören yurtsever vatandaşlarımızı cidden üzmüş olup, düşündürmüştür de! 
 
Aslında sözde tarihçi Murat Bardakçı’ya: “Hadi ordan, hadi ordan” deyip, ağzının payının verilmesi gerekmez miydi? 
 
Hiç yakışmamış. 
 
İnanın, hiç mi hiç yakışmamış. 
 
Erdoğan’ın, AKP Genel Başkanı şapkasını çıkarıp gidip oturduğu Cumhur Başkanlığı makamının Türk Kuvay-ı Milliye hareketinin kendisine kazandırmış olduğunu bilmemesi mümkün mü? 
 
Cumhuriyetimizin en yüce makamı olan Cumhurbaşkanlık makamını kendisine kazandıran Kuvay-ı Milliye hareketinin küçük düşürülüp, Hamas terör örgütü kutsanmak mı isteniyor? 
 
Peki! 
 
Hamas’ın gerçek yüzü nedir? 
 
HAMAS; bugün 7 aydır İsrail’in bombaladığı, 
35 bine yakın, çoğu çocuk ve kadının öldürüldüğü Gazzeli’nin, Kuzey’den Güney GAZZE’ye gidin diyen Netanyau’nun, Güney’e gidenleri de bombalayıp, hedefte Gazze’yi Israil haritasına alıp, Gazze halkını yok etmek için anlaşıp, savaşı başlattığı İsrail’in iş birlikçisi olmadığının düşünülmemesi mümkün mü? 
 
HAMAS; Gazze’den İsrail’e fırlattığı binlerce füzeler, kazdığı km boyu tüneller ile ilgili MOSAD denen, Ortadoğu’da uçan kuşu izlediği bilinen ve dünyada bir numara olan istihbarat teşkilatının, yol vermediği bir örgüt olabilir mi? 
 
Tüm bunlar bilindiğinde, nasıl olur da HAMAS, KUVAY-I MİLLİYE HAREKETİ ile mukayese edilir? 
 
İşte HAMAS, işte size Türk milletinin bağrından çıkmış Mustafa Kemal ATATÜRK’ün yönettiği KUVAY-I MİLLİYE hareketi.! 
 
Nasıl olur da, sağlıklı bir beyin HAMAS’ı, KUVAY-I  MİLLİYE HAREKETİ ile eş tutabilir? 
 
Çok yazık ki, çok yazık! 
 
Bu ne tarih bilmezlik?
 
Bu ne kendi tarihini yok saymaktır? 
 
Fatih Altaylı bile, dostu olmasına rağmen Murat Bardakçı ile ilgili bu açııklamasını tasdik etmediğini; baş parmağı ile işaret parmağını birleştirip, SIFIR (!) SIFIR (!) diyor. 
 
Lütfen o videoyu izleyip, dinleyiniz.
 
Bu çakma tarihçi Murat Bardakçı’ya ben, “Hadi ordan, hadi ordan” diyip, bundan böyle ne kendisine ve ne de bilgilerine itibar etmeyeceğim. 
 
KUVAY-I MİLLİYE; Hasan Tahsin’dir, Yörük Ali Efe’dir, Ankara Müftüsü Börekçi Rifat Efendi’dir, Kara Fatma’dır, Topal Osman’dır, Sütçü Imam’dır, Yurtta sulh, cihanda sulh’tur”, Mishak-ı Milli’dir, bağımsız bir vatandır, TBMM’dir, Laik Türkiye Cumhuriyeti’dir.
 
Son söz; KUVAY-I MİLLİYE, Cumhurbaşkanlık makamıdır, Çankaya’dır. ATATÜRK‘tür! 
 
Lübeck, 24.4.2024
 

YORUM YAP