DOLAR 32,2859 % -0.24
EURO 34,8758 % 0.08
STERLIN 40,6616 % 0.03
FRANG 35,7000 % 0.45
ALTIN 2.393,52 % -0,14
BITCOIN 62.902,01 6.781

HAYATA DOKUNMAK (GENÇLİĞİMİN MERKEZİ) EKİBİ AKDENİZ’İN İNCİSİ ANTALYA’DA

Yayınlanma Tarihi : Google News
HAYATA DOKUNMAK (GENÇLİĞİMİN MERKEZİ) EKİBİ AKDENİZ’İN İNCİSİ ANTALYA’DA
0

HAYATA DOKUNMAK (GENÇLİĞİMİN MERKEZİ) EKİBİ AKDENİZ’İN İNCİSİ ANTALYA’DA

 
TRT İç Yapımlar Dairesi Başkanlığınca yapımı gerçekleştirilen ve Yeni yayın döneminde yayına girecek olan yeni program ‘’Hayata Dokunmak (Gençliğimin Merkezi)’’ TRT EBA ekranlarında…
 
İlk bölüm çekimlerine başlayan TRT İÇYAPIMLAR ekibi Antalya’da adeta kamp kurdu.
 
Yapım ve Yönetmenliğini Mevlüt Aydın, Yapım ve Yönetmen Yardımcılığını Emel Havva BAŞÖNGEN Kameramanlıklarını Ömer DEMİRCİ, Halim ATALAY ve ulaşım Sorumlusu Emin KÖKSAL’ın yer aldığı TRT ekibi hummalı bir şekilde çekimlerini sürdürüyor.
‘Hayata Dokunmak (Gençliğimin Merkezi )’ programı Türkiye genelinde birçok şehirde çekimler yapmayı planlıyor.
Program yeni Yayın döneminde TRT EBA’da ekranlara gelecek…
 
ANTALYA’YA ÖZEL ÇEKİMLER YAPILIYOR
 
Antalya’da son dönemlerde Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü şehirde Gençlerimize ve çocuklarımıza sağladığı sosyal, kültürel, sanat, spor ve birçok alanda yaptığı hizmetleri gençlerimizin ve çocuklarımızın dilinden sizlere sunmaya hazırlanıyor.
 
Programın Yönetmeni ve yapımcısı Mevlüt AYDIN yaptığı açıklamada; ”Antalya tarihiyle, kültürüyle çok güzel bir şehir. Son dönemlerde İl Spor Müdürlüğü spor tesisleri ve özellikle Gençlik Merkezleri ile en çok ilerleme kaydeden şehirlerden biri.
 
Bizim programın içeriğini en güzel yansıtacak illerden birisi de Antalya’dır.
Turizm Cenneti olan ilimizde birçok sosyal aktiviteye ulaşabilen gençlerimizin Antalya’da Gençlik Merkezine olan ilgisini görmek beni çok mutlu etti.
 
Yeni yayın döneminde TRT EBA kanalında yayımlanması planlanan ‘Hayata Dokunmak (Gençliğimin Merkezi)’’ adlı programımızda Antalya İl Spor Müdürlüğünün Gençlik merkezindeki faaliyetlerini çekiyoruz.
Bir hafta boyunca Gençlerimize ve Çocuklarımıza verilen eğitimler, Kültür etkinlikleri, Sanat Etkinlikleri ve Sosyal etkinlikler olmak üzere birçok konuyu ele alıyoruz.
Çok başarılı işlere imza atıyoruz. Antalya için özel olarak yapacağımız bölümün büyük ses getireceğine inanıyoruz.” diye konuştu.
 
Yönetmen ve yapımcı Mevlüt AYDIN ayrıca kendilerine her türlü konuda yardımcı TRT İç Yapımlar Dairesi Başkanlığı, TRT EBA Kanal Koordinatörlüğü yöneticilerine ve Antalya’da yardımcı olan Kamu, kurum, kuruluşlara ve Antalya halkına ekibi adına teşekkür etti.
 
 Süleyman GÜZEL
 

YORUM YAP