DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
STERLIN 40,6534 % 0.01
FRANG 35,7427 % 0.57
ALTIN 2.393,53 % -0,14
BITCOIN 63.645,64 2.97

Hoş geldin 2023! Bir yıl daha geldi ve geçiyor…

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hoş geldin 2023! Bir yıl daha geldi ve geçiyor…
0

Hoş geldin 2023!
Bir yıl daha geldi ve geçiyor…

Daha önceler 2023 ne büyük bir sayıydı benim için.
O günleri görecekmiyim diyorum kendi kendime. Ya 2030. Halbuki şurada 7 yıl var, ona da sıra gelecek. Yani düşündüğünde buradan ömür’ün hiçte o kadar uzun olmadığını anlıyoruz. Yaş oldu 43,5 dan 44 oldu😀.
Zaten bana sorarsanız 20 yaştan sonrası su gibi akıp gidiyor. İşte bir yıl daha geçti.

Herkes farklı hisseder bu zamanlarda.. Kimilerini hüzün kaplar bir yıl daha geçti ömrümüzden diye, kimi neşe heyecan doludur. Yani sizi bilmem ama ben hep yıl sonunu değil de yılın başını düşünmek lazım 🙂 derim. Takvim kağıdından ilk sayfayı koparmak, yeni yılın bana getirecekleri, biraz heyecan…Ama yeni yıl programları yapmak, eğlence vs alışkanlıklarımı çoktan yitirdim şükür, belkide hiç olmadı fırsatım bütün bunlara. Gerçi eğlence dediğime bakmayın benim eğlencem de evde tombola olur :))) Birde kızma birader😀 hep kızıyorlar da.

Bir yıl daha…Bir insanın değişim geçirebilebilmesi için yeterli bir zaman. Demiyor muyuz hep her yıl bir öncekinden daha farklı hissediyoruz diye. Gerçekten öyle. Bu yıl yaşadığım değişimi tarif edebilmem mümkün değil. Geçen yıl ki beni düşünüyorum ve şimdi ki beni…Anlatsam anlatamam, zaten bir kaç cümleyle anlatabilmem mümkün değil. Ama şunu söyleyebilirim; bu yıl artık daha büyük bir pencereden bakıyorum yaşama; gözümün önünde ki o perde kalkmış, kalbimin karası gitmiş ve büyük bir gafletten uyanmış gibi hissediyorum. Yani anlatamam diyordum ama, anlatabildim sanırım. Tabi ki bu herşeyin sonu demek değil. Artık herşeyi biliyorum, ben artık piştim demek değil kiii bu en büyük cahilliktir. Ben sadece doğru yola bir adım attım diyebilirim. Allah devamını getirir inşallah. Gelişim hiç bitmez, öğrenmek hiç bitmez, değişim bitmez…

Ehhh bende durumlar böyle can’lar :)) Çok şükür herşey yolunda. Koşturmaca geçiyor günler. Bu yıl baya yoğun geçti denge kurmak adına.
Bakalım 2023’de neler olacak.

Görüyorsunuz ömür kısa, küskünlük için, öfke için ne yer var ne de zaman. Hele boşa geçirecek vakit hiç yok. Bu yıl bir karar alın. Yaşayacağınız her an’ı değerli kılın ve bunu yapın. Yaptığınız şey ya size bir şeyler katsın ya da başkalarına…

Şöyle demiş Neyzen Tevfik;
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer,
İçsen de tükenir içmesen de.

Muhanede muhtaç olmayacağımız bir yıl ve yıllar olması temennisiyle;
2023’ün size ve sevdiklerinize sevgi, barış, huzur, kardeşlik, yaşama sevinci vermesini temenni ediyorum.

Ve unutmayalım ki hep iyilik kazanır.🙏

Sevgilerimle…

YORUM YAP