DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 62.913,92 -2.161

İSTANBUL – Lassie: Yepyeni Bir Macera” filminin Türkiye galası CKM’de yapıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
İSTANBUL – Lassie: Yepyeni Bir Macera” filminin Türkiye galası CKM’de yapıldı
0

İSTANBUL – Lassie: Yepyeni Bir Macera” filminin Türkiye galası CKM’de yapıldı

Lassie: Yepyeni Bir Macera” filminin Türkiye galası CKM’de yapıldı
– Eric Knight’ın bir köpeğin hayatından esinlenerek yazdığı ve uzun yıllar TRT’de yayınlanan aile dizisi Lassie’nin devam filmi “Lassie: Yepyeni Bir Macera”nın Türkiye galası, Caddebostan Kültür Merkezi’nde (CKM) gerçekleştirildi.
Gala öncesi fuaye alanına getirilen 3 eğitimli köpek, eğitmenlerinin eşliğinde yeteneklerini sergiledi.
AA muhabirine konuşan köpek maması markası Josera’nın Türkiye distribütörü Dr. Mehmet Gökdemir, “Lassie bizim gençliğimizde hayvanseverliği bize en çok aşılayan filmlerden biri. Hayvan sevmeyen bir toplum insan sevemez. Onları çok seviyoruz, onlar bizim evlatlarımız.” dedi.Gökdemir, Lassie’nin devam filminin çekilmesinden memnuniyet duyduklarını kaydederek, “Bizim için gurur verici olan şey, Lassie’nin bu filminde Josera maması yiyor olması. Bu markayı Türkiye’ye getirdiğimiz için de ayrıca gurur duyuyoruz. Yeni filmin Türkiye galasını da biz üstlenmiş olduk. Kitlelere hayvan sevgisini aşıladığımız sürece çok mutlu oluyoruz.” diye konuştu.
Galaya katılan köpek eğitmenlerinden İrem Okyay ise Lassie’yi çocukluğundan bu yana ailesinden duyduğunu anlatarak, “Lassie’yi yıllar sonra tekrar burada izleyebilmek bana çok heyecan veriyor. Film öncesinde katılımcılara küçük de olsa bir gösteri sunmak ve hayvanseverliği aşılamak da bizi çok sevindirdi.” değerlendirmesinde bulundu.
Hanno Olderdissen’in yönettiği “Lassie: Yepyeni Bir Macera” filmi, 29 Mart’ta Türkiye’de vizyona girecek.
 
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ – Galaya katılan köpek eğitmenlerinden İrem Okyay’ın gösterisi – Köpek maması markası Josera’nın Türkiye distribütörü Dr. Mehmet Gökdemir’in açıklamaları – Galaya katılan köpek eğitmenlerinden İrem Okyay’ın açıklamaları

YORUM YAP