DOLAR 32,5417 % 0.25
EURO 34,7477 % 0.04
STERLIN 40,5179 % 0.09
FRANG 35,6658 % 0.16
ALTIN 2.488,59 % 1,07
BITCOIN 2.077.276 3.801

KASSAK BAŞKANI KURT, BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
KASSAK BAŞKANI KURT, BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
0

İstanbul Trabzon Federasyonu’nun düzenlediği iftar yemeği Trabzon Park’ta çok sayıda önemli ismin katılımı ile gerçekleşti.

İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı Sayın Dursun Çağlayan’ın gecede yaptığı konuşmada Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları için yüzbinlerce bayrak yapılarak Trabzon ve İstanbul’un ilçelerine dağıtıldığı bilgisini verdi.

Başkan Çağlayan Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında silah kullanılmaması konusunda ikazlarda bulundu.

Davetliler arasında yer alan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici konuşmasında: “PKK uzantılarının Gazi Meclisi’nde ne işleri var?” diyerek HDP’nin kapatılmasının yeterli olmayacağını, bir daha HDP’nin başka isim altında parti kurmalarının önüne geçilmesi konusunda devletin ve yargı organlarının gerekli önlemleri alması gerektiğinin altını çizdi.

BBP Genel Başkanı Destici sahneden indiği sırada KASSAK Komisyonu Başkanı Sayın Salih Kurt ile basına görüntü verirken ayak üzeri kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

“Burada ayak üzeri ancak bu kadar olur Salih Başkanım.” diyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici “Fazla detaya inemiyoruz.” diyerek talep üzerine Destici ve Kurt birbirleriyle iletişim bilgilerini paylaştılar.

Konunun daha önce 9 yıl Ak Parti kadrolarında görev almış ve İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yapmış olan ortak tanıdıkları Leyla Çakır Aydın’dan açılması üzerine Genel Başkan Destici “Leyla Çakır Aydın Hanım’a söyleyin, bizim kadrolarımızda görev alsın.” dedi. Bunun üzerine KASSAK Komisyonu Başkanı Salih Kurt, Başkan Leyla Çakır Aydın’ın 15 Temmuz Federasyonu’ndan ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarından görev daveti aldığını hatırlattı.

KASSAK Komisyonu Başkanı Salih Kurt daha sonra davetlilere ev sahipliği yapan Nimet Değirmencioğlu ve misafirleri arasında yer alan Eski Doha Büyük Elçimiz Fikret Özer ile Ukrayna’nın Kharkov kenti üzerine özel bir sohbet geçekleştirdi. Davetliler arasında bulunan Mustafa Şentürk’e “Salih Abinizi unutmayın.” diyen Başkan Salih Kurt, nezaketi için Nimet Değirmencioğlu’na ve daveti için Yapımcı Osman Akdağ’a teşekkür ederek programdan ayrıldı.

YORUM YAP