DOLAR 32,4855 % -0.04
EURO 34,7989 % -0.53
STERLIN 40,6575 % -0.44
FRANG 35,5577 % -0.21
ALTIN 2.443,24 % 0,29
BITCOIN 63.942,89 -1.593

Moda editörümüz Gülden Bayram Kılıç ile sınırsız şıklığınız için vazgeçilmez ikili olan bot ve pantolon kombini önerileri

Yayınlanma Tarihi : Google News
Moda editörümüz Gülden Bayram Kılıç ile sınırsız şıklığınız için vazgeçilmez ikili olan bot ve pantolon kombini önerileri
0

GÜLDEN BAYRAM KILIÇ ile  modayı takip ediniz.

BOT  VE PANTOLON  İKİLİSİ
Moda editörümüz Gülden Bayram Kılıç ile sınırsız şıklığınız için vazgeçilmez ikili olan bot ve pantolon kombini önerileri
Sevgili okurlarım,  pantolon ve botlar çoğumuzun dolabında olan vazgeçilmez parçaların arasında geliyor. Bu iki parçanın oldukça kullanışlı olması ve eforsuz şıklık sağlamasıyla sık sık beraber kombinliyoruz. Bilekte biten botların pantolon ile kullanılması bazen yakıştı mı yakışmadı mı sorularına sebep olabiliyor. Bende bu yazımda bot ve pantolonun bir arada kullanıldığı size  ilham verici kombinler oluşturdum.
Pantolon ve bot ile yapılabilecek en tarz kombinleri seçtim.
Monokrom modasını  kısa boylu bayanlara öneriyorum.  Yani tek renk giyinin.
Eğer ki kısa boyluysanız, bilekte biten botlar bacak boyunuzu daha kısa gösterebilir. Bu durumu önlemek ve hatta bacak boyunuzu uzatmak için bot ile aynı renkte pantolon giymek kolay ancak işe yarayan bir seçenektir. Tabiki, pantolon ve bot arasında boşluk olmamalı, eğer varsa mutlaka pantolonla aynı renk çorap ile kamufle etmelisiniz.
Bot ve pantolon kombini
Aslında bu bir klasik.  Kısa bot giymenin en tarz şekillerinden biri bu tarz. Kumaş ya da jean pantolonu botla kombinlemek eforsuz şıklık için vazgeçilmez kombinasyonlardan bir tanesi.
Kıvrılmış paçalarla da deneyin
Klasik Skinny jean ve bot kombinine karşın bu tarzı da deneyebilirsiniz. Üstelik bunun için Skinny jean gibi çok dar paçalara da ihtiyacınız yok. Kıvrılmış ya da paçası kıvrıkmış gibi duran boru paçalı pantolonlar botlarla gayet güzel görünüyor.
Skinny jean’in paçalarını botun içine sokun
Eğer paçalarınız uzunsa ve botla çirkin bir görüntü oluşturuyorsa paçaları kıvırıp botun içine sokmak hayat kurtarıcınız olabilir. Pantolonun daha düzgün görünmesi için, kıvırdıktan sonra ütüleyerek boyu sabitleyebilir ve jilet gibi bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu parçaları kombinlemek için sokak modasından bol bol ilham alabilirsiniz.
Yeni sezonda trend olan  botlar artık çizmelerimizin yerini aldı. Giyimi ve kullanışı bakımından daha rahat ve kombinlenmesi daha kolay olması bakımından artık hanımların tercihleri arasında. İster abiye bootie, ister günlük, ister spor olsun, tarzınıza uygun kombinleyerek her türlü kıyafetin altında  rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kendi tarzınıza ve stilinize en uygun kombinleri  seçmeniz ümidiyle,  bir sonraki yazımda buluşmak üzere sevgiyle kalın

YORUM YAP