DOLAR 32,4782 % -0.07
EURO 34,8566 % -0.46
STERLIN 40,6796 % -0.43
FRANG 35,5423 % -0.23
ALTIN 2.441,17 % 0,20
BITCOIN 64.029,94 -0.925

SEÇİM GERGİNLİĞİ…

Yayınlanma Tarihi : Google News
SEÇİM GERGİNLİĞİ…
0
SEÇİM GERGİNLİĞİ…
Seçime sayılı günler kala, İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı binası kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce sabah saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. Toplumu geren bu olay, İyi Parti’den çok halkın huzuruna kurşun sıkılmıştır. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İnşallah failleri en kısa sürede yakalanır ve en ağır şekilde cezalandırılır.
Seçim gerginliği bütün hızıyla devam ediyor. Seçime 1,5 aydan az bir süre kaldığı şu günlerde Yalanlar, iftiralar, hakaretler, kışkırtmalar havada uçuşuyor. Bu seçim sürecinde, bazı siyasi liderlerin söylem ve eylemlerine bakıldığında, Türkiye’yi iyi günlerin beklediğini söylemek iyimserlik olur. Savaşa gider gibi seçime gidiyoruz. Seçim uğruna daha şimdiden millet üzerinde oynamadık oyun, söylenmedik söz kalmadı. Siyasiler olarak yarın birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız? Milleti bu kadar ayrıştırmaya, kutuplaştırmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Toplumu bu kadar germek, sadece Türkiye düşmanlarının işine yarar. Aslında sahnelenen oyun, yeniden filizlenen tarikatçılıkla, cemaatçilikle, yobazlıkla Türk milletinin uygar bir toplum olmasının önünün kesilmek istenmesidir.
Bu çağdışı anlayış her dönem Türk milletinin başının belası olmuştur. Atatürk’e de bu yüzden düşmandırlar. Düşünün 21. yüzyılda bir tek kişinin dizinin dibinde el etek öpen bir toplum, o kişiden umut, türbeden de medet bekliyor. Dini bütün bir insan, gerçek dindar bir insan Allah, Kur’an ve Peygamberden başkasına itibar etmez. Gerçek Müslüman olmanın gereği de bu değil mi? Elin oğlu okuduğu okuldan en az dört lisan öğrenerek mezun olurken, ilimde bilimde büyük başarılara imza atarken, biz şiddetle yatıp şiddetle kalkıyoruz.
.

YORUM YAP