DOLAR 32,5581 % 0.19
EURO 34,9861 % -0.07
STERLIN 40,7304 % -0.24
FRANG 35,6654 % 0.1
ALTIN 2.443,36 % 0,29
BITCOIN 64.370,03 0.1

TÜRK ‘ün KANAYAN Yarısından sadece biri; HOCALI Katliamı

Yayınlanma Tarihi : Google News
TÜRK ‘ün KANAYAN Yarısından sadece biri; HOCALI Katliamı
0

HOCALI KATLİAMINI UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ

26 Şubat 1992’de Azerbaycan’ın Hocalı kasabasında yaşayan 613 Azerbaycan Türk’ü Ermeni Devleti tarafından çocuk, kadın, yaşlı demeden vahşice katledildi ve soykırıma tabi tutuldu.

Azerbaycan’ lı   kardeşlerimizin bu  vahşi ve hazin acılarını en derin duygularla paylaşıyoruz… Katliamda şehit olan Azerbaycan’ lı   kardeşlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun.

Bu katliamı ve soykırımı unutmayacağız unutturmayacağız!

TÜRK ‘ün KANAYAN Yarısından sadece biri; HOCALI Katliamı. Karabağ Savaşı sırasında 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaşanan ve Azerbaycan’ lı sivillerin Ermenistan’a bağlı kuvvetler tarafından toplu şekilde katliam edilmesini, dünya durdukça, TÜRK MİLLETİ UNUTMAYACAKTIR.

TÜRK! Türk milleti   var olacağı bu alemde hakkın ve adaletin mihandarlıgını yapmış, Aziz Milletim soykırım yapmakla suçlanırken, kendi bünyesinde SOYKIRIMLAR yaşamıştır.

Hak ve adaletin olmadığı yerde adalet aramak zor olsa da, TÜRK Milleti her zaman Adaleti savunmuş bu yolda bütün aleme örnek teşkil etmiştir.

Hâlâ Yüce TÜRK Milletini yok etmeye çalışmaktalar. Gelecekte yaşanması muhtemel Soykırımların ve katliamların önüne geçebilmek için; Tarihimizi çok iyi okumalıyız, öğrenmeliyiz. Arkadan gelen çocuklarımıza,     gençlerimize,  çok iyi anlatmalıyız. Geçmişini bilmeyengeleceğini de bilemez.

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.

ALLAH!  TÜRK ‘ü,TÜRK dünyasını korusun.

 

YORUM YAP