DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 62.806,01 -2.447

TÜRKİYE’DE TÜRK FLORASI YOK EDİLMEK İSTENİYOR!

Yayınlanma Tarihi : Google News
TÜRKİYE’DE TÜRK FLORASI YOK EDİLMEK İSTENİYOR!
0
TÜRKİYE’DE TÜRK FLORASI YOK EDİLMEK İSTENİYOR!
Türkiye’de işletilen sinsi plan ile Türkiye’de Türk Florası yok edilmek isteniyor.
Türkiye,  ayağımızın altından çekilen bir halı gibi yavaş yavaş çekilmek isteniyor.
Bugün verimli tarlalarımızda karaçalıların büyütülmesi, enflasyonun pompalanıp insanlarımızın yoksulluğa ve umutsuzluğa doğru hem de planlı ve projeli itilmesine, Türkiye içinde ve dışındaki kaç yurtsever aydınımız bunun farkında?
Türk insanının yoksulluğa itilmesinin dışında, yetişmiş ve eğitilmiş beyinler için “giderlerse gitsinler” politikası, gençlerimizin gelecek umutlarını, ülke içinde kalmaları durumunda görememelerinin sağlanması, çok bilinçli olarak, Türkiye’de Türk Florası’nın yok edilmek istenmesi, bu da olamaz ise en azından zayıflatılması için bilinçli olarak hayata geçirilmek istenen, kısmen de yürürlükte olan projelerdir.
Amaç; Türkiye’de Türklerin azınlık durumuna düşürülüp, en kötü şartlarda bile Kuvvacı ruh İle
ayağa kalkıp yok olmaktan kurtulan o yüce efsanevi Türk ruhunu yok etmek, ülkeyi ABD gibi, son 10 yıl içinde uygulanan projelerle değişik toplama  kültür, dil ve mülteci topluluklardan oluşan bir yeni ülke oluşturulmak isteniyor.
İçeride veya dışarıda bulunan ve yurdunu seven Türk aydınları işte bu hain oyunu bozma konusunda yoğunlaşıp ve asgari şartlarda olsa dahi bir araya gelip, gerekirse geçmişin küfelerini sırtlarından atıp, çalışmaları ve fikir üretmeleri gereğine inanıyorum.
Kendine asırlardır yeten vatan topraklarımız, uzun süre nadasa bırakılması, insanımızın dün bahçesinden, tarlasından sofrasına gelen gıda maddeleri, bugün dünyanın diğer uçlarından getirilirken, enflasyon bilinçli pompalanırken, “NAS” ile insanlarımızın inançları sömürülmek istenirken; öbür taraftan Merkez bankasının bankalara %14 faizle sattığı TL’yi, bankaların %35-40 faiz ile halkımıza, ticaret erbabımıza satmasında NAS’ın geçerli olmaması, Türkiye’de Türk Florası’nın yok edilmek istenmesinin bir finans ayağıdır.
Türkiye içinde ve dışında bulunan yurtsever Türk aydın bireyleri ve kurumları ile bu oyun bozulamaz ise, pek de uzak olmayan gelecekte ülkemizin Laik Türkiye Cumhuriyeti  adının değiştirilip, ATATÜRK ilkelerinin tamamen yok edilmek istendiğine bugünden rıza göstermeleri gerekir.
 Sevgi ve selamlarımla

YORUM YAP