DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.088.234 1.787

Tütüncü’den güven tazeleyen Dere’ye ziyaret

Yayınlanma Tarihi : Google News
Tütüncü’den güven tazeleyen Dere’ye ziyaret
0

Antalya Gazete Bayii, Büfeciler, Kantinciler, Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na yeniden seçilen Adlıhan Dere’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Esnafımız Antalya’da hiç bu kadar üst düzeyde, proaktif bir seviyede, çözüm odaklı ve etkin bir biçimde temsil edilmemişti.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede Antalya Gazete Bayii, Büfeciler, Kantinciler, Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na yeniden seçilen Adlıhan Dere’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Tütüncü, AESOB Başkanı Adlıhan Dere’ye hitaben; “Güven tazeleyerek geldiğiniz bu makamlarda esnafımıza bundan sonraki süreçlerde de çok büyük yararlılıklar göstereceğinize yürekten inanıyorum. Bugüne kadar esnafımızı en güzel şekilde temsil ettiniz. Proaktif bir anlayışla her yerdesiniz. Buda esnaf için çok büyük bir sevinç vesilesi. “ dedi. “Esnafımız Antalya’da hiç bu kadar üst düzeyde, proaktif bir seviyede, çözüm odaklı ve etkin bir biçimde temsil edilmemişti.” diyerek sözlerini sürdüren Tütüncü, “ Her bakımdan hem bulunduğunuz her ortamda esnafı temsil ediyorsunuz, hem esnafın iyi gününde kötü gününde her zaman yanında olup destek oluyorsunuz. Hem de esnafın problemlerinin çözümü hususunda her kurum ve kuruluşla iletişime geçiyor, hükümet üyelerimiz dahil, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a varana kadar bir çok yerde, yerel yönetimde ve devletin tüm kademelerinde esnafın talep ve sorunlarına dair çözüm arayışınız gerçekten göz dolduruyor. Antalya Gazete Bayii, Büfeciler, Kantinciler, Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde olması gereken oldu. Tekrardan hayırlı olsun. İnşallah Allah’ım nasip ederse çok yakın bir gelecekte Birlik seçiminde de yine ipi açık yüreklilikle göğüsleyeceğinize inancım tam. Hem siz hem bütün esnafımız bilsin ki; bütün kalbimle yanınızda olduğumu burada bir kez daha ifade ediyor ve başarı dileklerimi sunuyorum. Allah yardımcınız olsun. Bugün burada tebrik ziyaretlerimizin ilkini gerçekleştiriyoruz. Allah sağlık sıhhat versin yakında Birlik seçiminin sonucunda da inşallah sizleri tekrar tebrik etmeyi canı gönülden isteriz.” diyerek güzel düşüncelerini ve iyi dileklerini ifade etti.

ESNAF DOSTU BAŞKANA TEŞEKKÜR

AESOB Başkanı Adlıhan Dere de, Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü’ye nazik ziyaretlerinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Tütüncü’nün her zaman esnafın yanında olduğunu vurgulayan Dere, “Seçildiğimiz günden bugüne dek gerçekten her platformda dile getiriyorum. Devletimizin en üst kademesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, en alt kademelere varana kadar her yerde sizin yaptığınız çalışmaları, başarılarınızı, sizlerle ilgili güzel düşünceleri anlatıyorum. Siz göreve geldiğiniz günden bu yana bütün kararlarınızı esnafın lehine sonuçlandırdınız. Esnaf dostu başkanımız iyi ki varsınız. Yapılanları ben burada anlatmaya kalksam kelimeler kifayetsiz kalır süre yetmez. Kepez Belediye Başkanlığı görevinizi 3 yıldır başarılarla yerine getiriyorsunuz. Bir dönemde birlikte 5 yıl boyunca Antalya Büyükşehir

Belediyesi ve Kepez Belediyesi meclis üyeliği görevini yaptık. Ve bu süre zarfında almış olduğunuz tüm kararlar benimde gözümün önünde hep esnafın faydasınaydı. “ dedi.

ESNAFIM İÇİN HERŞEYİ GÖZE ALIRIM

“Özellikle pandemi döneminde verdiğiniz her kararda esnafın yararını gözettiniz.” diyerek sözlerini sürdüren AESOB Başkanı Dere, “Ben esnafım için her şeyi göze alırım dediniz ve hatta açık dükkanlardan da kapalı dükkanlardan da kira almadınız. Antalya Gazete Bayii, Büfeciler, Kantinciler, Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na yeniden Başkan seçilmemden sebebiyle bugün burada yapmış olduğunuz nazik ziyaretten dolayı memnuniyet duyuyorum. Her şey için her daim esnafın yanında olup, destek ve katkılarınızı esirgemediğiniz için şahsım ve Esnaf Odalar Birliğim adına size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM YAP