DOLAR 32,4855 % -0.04
EURO 34,7989 % -0.53
STERLIN 40,6575 % -0.44
FRANG 35,5577 % -0.21
ALTIN 2.443,24 % 0,29
BITCOIN 63.942,89 -1.593

UNICEF VE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BELEDİYELER ARASI DENEYİM TOPLANTISI YAPILDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
UNICEF VE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BELEDİYELER ARASI DENEYİM TOPLANTISI YAPILDI
0

UNICEF VE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BELEDİYELER ARASI DENEYİM TOPLANTISI YAPILDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADIN VE AİLE HİZMETLERİ DAİRESİ YETKİLİLERİ PROGRAMDA YER ALDI

‘ERKEN ÇOCUKLUK BAKIM VE EĞİTİM HİZMETLERİ UYGULAMA REHBERİ’NDE MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLK 3’TE

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi, UNICEF ve Türkiye Belediyeler Birliği Arası Deneyim Paylaşım Toplantısı’na katıldı. İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Aile ve Çocuk Şube Müdürü Özay Öztürk ve Çocuk Gelişim Merkezleri Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık yer aldı.

Toplantıda; çocuk odaklı bütçeleme ve strateji geliştirme çalışmaları, çocuk katılımı konusunda belediyelerin rol ve sorumlulukları, çocuk işçiliği ile mücadele ulusal program çerçevesinde belediyelere düşen rol ve sorumluluklar konuları da ele alındı.

Belediyeler için hazırlanan ‘Erken Çocukluk Bakım ve Eğitim Hizmetleri Uygulama Rehberi’nde UNICEF ve Türkiye Belediyeler Birliği ile sürdürülen yaklaşık 1,5 yıllık çalışma sonucunda, Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezleri Türkiye’de Erken Çocukluk Eğitimi Uygulayıcısı olarak rehberde örnek uygulamalar arasında ilk üç belediye arasında yer aldı.

Bu kapsamda düzenlenen lansmanda ise Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık, panel konuşmacısı olarak yer alarak, rehberde yer verilen ve yapılan uygulamalar ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

YORUM YAP