DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.913,45 -1.228

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN! Güldane Kaya Kaçar

Yayınlanma Tarihi : Google News
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN!  Güldane Kaya Kaçar
0

EN BÜYÜK ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN!

Bugün neyimiz varsa, eğer bağımsız bir ülke kurmuşsak, hür vatandaşlar olmuşsak, şerefli insanlar gibi dolaşıyorsak, ülkemizi Batı’nın, vicdanımızı ve düşüncelerimizi Doğu’nun pençesinden kurtarmışsak, hepsini, her şeyi 30 Ağustos Zaferine borçluyuz. Büyük Taarruz, silahta ve parada tüm yoksulluğa rağmen yürekle, bilekte akılda zenginlikle zafere ulaşılmıştır. Bu vatan için ödenen bedeller ne yazık ki zaman zaman unutuluyor. Kanımızla, canımızla kazandığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı ve diğer milli bayramlar; bugünümüze damga vuran, geçmişimizle duyduğumuz gururdur, sevinçtir, renktir, cümbüştür, eğlencedir, mutluluktur.

 

Bu vatan uğrunda hayatını veren şehitlere duyulan minnettir.

 

Bu yüzden gözyaşıdır bayram!

 

Sokaklarda atılan zafer çığlığıdır, marştır haykıra haykıra söylenen!

 

Geçmişe duyulan minnet, geleceğe duyulan güvendir.

 

Öyle bir savaş yaşandı ki, öyle bir zafer kazanıldı ki, Türk milleti tek yürek olarak yedi düvele karşı savaştı. Namusundan, şerefinden, benliğinden, bağımsız ve hür yaşamaktan asla taviz vermedi.

 

Önce Atatürk inandı. Sonra bir millet inandı. Zafer işte o zaman kazanıldı. Türk milletini zafere taşıyan 30 Ağustos ruhunu, heyecanını bizlere yaşatan tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

Güldane Kaya KAÇAR

UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı, Leman Gebizli Umutışığı Der.Bşk

ve Kalp Gazetesi İmtiyaz sahibi

YORUM YAP

Ş0kran Torun 30 Ağustos 2022 / 13:15 Yanıtla

Sayın G0ldane Kaya Kaçar Hanımefendi, Gazetenizin sıkı takipçisiyim, haber ve yorumlarınızı ayrıntılı ve ilgiyle okuyorum.İnsana, t0m canlılara değer veren yazılarınızda toplumun değerlerine hassasiyet gösteren yorumlarınız ile gerçek doğru ve hızlı habercilik anlayışındaki gazeteciliğinizi y0rekten kutluyorum.30 Ağustos Zafer bayramı t0m ulusumuza kutlu olsun