DOLAR 32,3742 % -0.24
EURO 34,7747 % 0.04
STERLIN 40,6640 % 0.21
FRANG 35,5097 % 0.06
ALTIN 2.438,51 % -0,01
BITCOIN 62.316,66 -1.815

FRAUD AUDİT CORPORATİON-FAC

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
0

FRAUD AUDİT CORPORATİON-FAC

Dünyada yaşanan hızlı gelişim süreci sonucunda; şirket ihtiyaçlarının çeşitlenmesi, gelişmesi ve değişiminin yarattığı beklentilerin doğrultusunda on bir yıl önce İstanbul’ da kurulmuştur.

Fraud Audit Corporation-FAC, ulusal ve uluslararası platformda faaliyet gösteren Türkiye’nin ilk hile denetimi şirketidir. Alanında uzman ekibiyle şirketlerin kurumsallaşma, iç denetim, iç kontrol sistemlerinin kurulması, stratejik yönetim danışmanlığı, bağımsız denetim, hile denetimi, dava destek danışmanlığı konularında şirket ihtiyaçlarına çözüm üretmek destek vermektedir.

Bugün 01 Ekim. Dünya Barış Günü. Bu anlamlı günde Ankara’da FCA’nın Ankara şubesi açıldı. Bu açılışta bizler de bulunduk. Harika bir eğitim merkezi. Sizler için Fraud Audit Corporation-FAC Business Academy Bölüm Başkanı Mehmet Ali Oral ile söyleşi yaptık.

Sayın Oral eğitim merkezleriyle ilgili detaylı bilgilendirme yaptı. Şimdi birlikte Fraud Audit Corporation-FAC eğitim kurumunun hangi alanlarda uzmanlaştığını, hedeflerini öğrenelim.

 

Fraud Audit Corporation-FAC Business Academy Bölüm Başkanı Mehmet Ali Oral:

Uzmanlığımız, profesyonelliğimiz, hobimiz, işimiz…

Değerlerimiz;

Kaliteli Hizmet,

Paylaşım,

Dürüstlük,

Sürekli Gelişim, Eğitim

Pozitif Düşün.

Sürekli gelişim isteğimiz Fraud Audit Corporation-FAC Business Academy olarak, misyonumuz, insan kaynakları çalışanlarının bireysel ve kurumsal olarak gelişimlerine katkı sağlayarak, talepleri doğrultusunda ihtiyaçları olan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini kuruluşa uygun projelendirerek en etkin ve verimli şekilde sunmaktır.

Uzman eğitmenler, danışmanlar, profesyonel koçlar, eğitim uzmanları, İK uzmanları yani sizler, yani bizler…

Çalıştığımız kurumlardan aldığımız referanslar yanında eğitim verdiğimiz ve yer aldığımız danışmanlık projelerinden de deneyimimiz bulunmaktadır.

Eğitimlerimiz sadece teorik olmaktan ziyade kuruluşun süreçlerine uygun paralel uygulama ve örnekler kullanılarak özel olarak hazırlanmaktadır. Eğitimlerimizin gelişmesini ve kazanılmasını istediğiniz yetkinlikler dâhilinde pratik ağırlıklı olarak kuruluşlara göre hazırlamaktayız.

Hedefimiz kazandırılması istenen davranışları en etkin yöntemle, yeteri kadar zamanda çalışanlarınıza aktarmaktır. Danışmanlık hizmetlerimizde sizi dinliyor, kurum kültürünüzü ve İnsan Kaynakları politikanızı dikkate alıp ihtiyaçlarınıza özel olan çözümler üreterek hazırlıyoruz.

Her projede bizler çalıştığımız kuruluşun çalışanı oluyoruz.

Fraud Audit Corporation-FAC Business Academy, kamu ve özel sektörün eğitim faaliyetlerine ‘SADECE EĞİTİM’ diyebilen sinerji ile masanın diğer tarafında oturmuş profesyoneller olarak sizi anlıyor ve en uygun, en etkin, en kalite hizmeti sunarak eğitim çalışanınız olmayı hedefliyoruz.

 

Fraud Audit Corporation- FAC Bağımsız Denetim olarak, finansal tablolarını denetimden geçirmekle yükümlü tüm şirketlere, üstün kalitede her alanda olduğu gibi bağımsız denetim kapsamında da hizmet vermekteyiz.

Amacımız, büyük ölçekli uluslararası şirketlerden, orta ve küçük ölçekli dinamik şirketlere kadar uzanan geniş bir yelpazede en yüksek kalitede bağımsız denetim hizmeti sunmanın yanı sıra müşterilerimizin sağlıklı ve sürdürülebilir büyümelerine katkı sağlamaktır.

 

Fraud Audit Corporation-FAC 11.Yılında Büyümeye Devam Ediyor.

 

Şirketlerin yaşadığı en büyük sorun kusursuz bir işleyiş sisteminin uzman eksikliği sebebiyle aktif hale getirilememesi sonucunda yaşanan maddi manevi kayıplardır.

Şirketler genellikle tek kişilik kurulumlarla başlarken daha sonraları büyümenin getirdiği değişimlerle artık ekip haline gelme, sistem kurma ve uzman desteğine ihtiyaç duymaktadır.

Bütün bunları yapabilmek için kurumsallaşmalı şirketin işleyiş döngüsünü iyi oluşturmalıdır. Bu da uzmanlık gerektiren şirket için olmazsa olmaz unsurdur. Fraud Audit Corporation-FAC uzman ekibiyle, bu noktada şirketlere destek vermekte ihtiyaçları hızlı ve yerinde çözüme ulaştırmakta şirketlerin kayıplarını minimize etme ve kar payını, pazar payını, arttırma büyüme hedeflerini sağlama noktasında uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

Şirketlerin hedeflerini tutturması problemsiz işleyişe kavuşmaları Fraud Audit Corporation-FAC’ nin öncelikli hedefidir. Şirketinizin misyon, vizyon, hedef ve stratejilerinin belirlenmesi uzman kadromuzla şirketinizin beklentileri doğrultusunda sağlanacaktır. Öncelikli hedefimiz şirketinizi istekleriniz doğrultusunda ve dünya konjonktürü paralelinde işleyen aktif, güçlü, sermaye şirketleri haline getirmek, güvenilir sağlam bilgilerle pazar payını arttırıp hedeflerinizi tutturmanızı sağlamaktır.

FAC Business Academy Bölüm Başkanı Mehmet Ali Oral bey ve ekibine çok teşekkür ederiz.

 

YORUM YAP