DOLAR 32,5979 % 0.25
EURO 34,7821 % 0.32
STERLIN 40,3056 % 0.36
FRANG 35,7472 % 0.27
ALTIN 2.404,68 % -1,16
BITCOIN 66.048,01 0.246

Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı (ALİV):Öğrencilerimizin velileri ve mezunlarımızla okulumuzun önünde tahsis iptali için

Yayınlanma Tarihi : Google News
Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı (ALİV):Öğrencilerimizin velileri ve mezunlarımızla okulumuzun önünde tahsis iptali için
0

Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı (ALİV): Öğrencilerimizin velileri ve mezunlarımızla okulumuzun önünde tahsis iptali için 20 Eylül saat 11.00 de buluşuyoruz…

*
BAKANIMIZI BEKLİYORUZ HER GECE HUZURSUZUZ UYUYAMADAN UYKUSUZ, ÇOCUKLARIMIZI OKULA YOLLAMAK İSTEMİYORUZ .
OKUL BİNAMIZIN OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜNE TAHSİS İPTALİ YAZISINI BEKLİYORUZ.
*
20 Eylül Saat: 11:00’de Antalya Lisesi önünde buluşuyoruz .
*
Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı (ALİV), Antalya Lisesi eğitim müzesinin de bulunduğu, Antalya’nın 125 yılık eğitim mirasına ev sahipliği yapan lisenin tarihi binasının, Antalya Olgunlaşma Enstitüsüne tahsisinin durdurulması için AK Parti Antalya Milletvekili Av Mustafa Köse ‘nin ALİV Yönetim Kurulu Başkanlığına verdiği söz yönünde Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer ‘in Antalya Lisesi’ne ziyareti ile birlikte tahsisin iptal edileceğinin müjdesinin uygulanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz .
*
Geçen hafta 12 Eylül Pazartesi günü 125. Eğitim öğretim yılına giren ülkemizin sayılı okullarından olan, güzide asırlık okulumuzun bu yıl proje okul olması sebebiyle 180 yeni öğrencimiz de okulumuza başlamışlardır .
*
Öğrencilerimizin yaz tatili döneminde 19. Temmuz’da resmi makamlarca tahsis yazısının okulumuza gönderilmiş olduğundan habersiz oldukları okulumuzun açılışıyla okuluna kavuşan öğrencilerin dile getirmesiyle anlaşılmıştır .
*
Eğitim öğretime devam eden öğrencilerimizle birlikte yeni öğrencilerimiz ve onların velileri ,okulun bütününde en önemli parçalarından biri olan tarihi binasının çocuklarımızın kullanımından alınmak istenmesini anlamayarak duydukları tedirginliği vakfımızı arayarak dile getirmişlerdir.
*
Öğretmenlerimizin , öğrencilerimizin ve dolayısıyla çocuklarımızın velilerinin duyduğu endişe ve huzursuzluğun eğitim öğretim yılı boyunca sürmemesi için Milli Eğitim Bakanımıza bir kez daha çağrıda bulunmak amacıyla önümüzdeki hafta 20 Eylül ‘de saat 11.00 de lisenin önünde ALİV Vakıf YÖNETİMİ olarak toplanacağız .
*
Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı (ALİV)’nın tahsis konusundaki hassasiyetini her hafta dile getirdiği buluşmalarına mezunlarımızın desteğini bekliyoruz .
*
Ayrıca her zaman olduğu gibi tüm sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini, mezunlarımızı ,okul çevresindeki tüm esnafımızı ve Antalyalıları bekliyoruz.
*
Antalya Lisesi’nin tarihi binasının içinde 4 Temmuz’da açılan Antalya Eğitim Müzesi ‘nin tüm partililerce ve sivil toplum örgütleri başkan ve temsilcilerince ziyaret edildiğini hatırlatarak , AK ve MH Parti İl başkanları ve Vekillerinin de ziyaretlerini bekliyoruz.
*
ALİV Yönetim Kurulu

YORUM YAP