DOLAR 32,5815 % 0.28
EURO 35,0081 % 0.08
STERLIN 40,8068 % 0.01
FRANG 35,7395 % 0.33
ALTIN 2.461,04 % 1,02
BITCOIN 64.506,26 0.902

Antalya Valisi Ersin YAZICI ; Milletimizin ve tüm İslam Âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor…

Yayınlanma Tarihi : Google News
Antalya Valisi  Ersin YAZICI ; Milletimizin ve tüm İslam Âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor…
0

Üç ayların manevi havası içerisinde idrak edeceğimiz kutsal gecelerden biri olan ve bizlere Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ne, milletçe bir kez daha erişmenin mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz.

Berat Kandili; Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah’a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri; mili ve manevi değerlerimizi, sosyal dayanışma ve kaynaşma arzularımızı daha da güçlendirerek toplum olarak birbirimize kenetlenip, kendimize ve insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlatacak, Yüce Yaradan’ın kullarına sonsuz bir lütufla bereket ve şifa kapılarını ardına kadar açtığı müstesna zaman dilimlerinden birisidir.

Yüce Allah’ın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar araladığı, günahların affedildiği bu gecede tüm İslam Âlemi olarak kalbimizi kötülüklerden arındırmak için Allah’ın rahmet ve mağfiretine sığınmalıyız.

Bu vesileyle milletimizin ve tüm İslam Âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, mutluluk, sağlık ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.

Ersin YAZICI

Antalya Valisi

YORUM YAP