DOLAR 32,4849 % 0.12
EURO 34,8018 % -0.1
STERLIN 40,7334 % -0.27
FRANG 35,6350 % -0.17
ALTIN 2.424,21 % -0,45
BITCOIN 63.190,01 1.686

Antalya’da suç oranı geriledi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Antalya’da suç oranı geriledi
0
Antalya’da suç oranı geriledi
Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik, alınan tedbirler sonucu kentte medyana gelen olay sayısında azalma olduğunu söyledi.
Akdeniz Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik, Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik’i ziyaret etti. Nezaket ziyaretine Akdeniz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Müslüm Aktürk, TİNGADER Genel Başkan Yardımcıları Hasan Sadi Kahyaoğlu, Şener Taşören ile UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı ve Kalp Gazetesi İmtiyaz Sahibi Güldane Kaya Kaçar da katıldı.
TİNGADER Genel Başkanı Çelik, derneklerinin ülke genelinde teşkilatlandığını ve bugüne kadar 50’den fazla ilde şube kurduklarını söyledi. Şubeler arasında Antalya’nın da bulunduğunu vurgulayan Genel Başkan Çelik, geçen yıl İstanbul’da 5 yıldızlı bir otelde düzenledikleri etkinlikle mesleklerinde başarılı olan gazetecilere ödül verdiklerini kaydetti. Gerek internet gerekse geleneksel gazetecilikle ilgili sorunları dile getirmek ve çareler aramak için TİNGADER’i kurduklarını belirten Çelik, meslektaşlarını başarıya teşvik etmek için ödül törenlerini sürdüreceklerini ve bu yıl Ekim ya da Kasım ayında Ankara’da bir etkinlik daha gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.
Çelik, Emniyet Müdürü Orhan Çevik’in Ispartalı olduğunu hatırlatarak, “Sayın Orhan Çevik’in hemşehrimiz olmasından onur duyuyoruz” dedi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ise medyanın halkın haber alma ve bilgilenme konusunda önemli bir görevi üstlendiğini söyledi.
Antalya’ya geçen yıl atandığını hatırlatan Çevik, alınan tedbirlerle sokağa hakimiyetin artması sonucu kentte medyana gelen olay sayısında azalma olduğunu kaydetti.
1’İNCİ SIRADAN 8’İNCİ SIRAYA
Trafik kazalarında geçen yıl Türkiye’de en ön sırada bulunan Antalya’nın bugün 8.sıraya düştüğünü vurgulayan Emniyet Müdürü Orhan Çevik bu oranı daha aşağı çekmek için çalıştıklarını anlattı.
Antalya’nın uluslararası bir kent olduğuna dikkat çeken Orhan Çevik, şehirde her gün yoğun bir şekilde giriş çıkışlar meydana geldiğini söyledi.
GÜNDE 3-4 SAAT UYUYORUM
Uyuşturucu konusuna da değinen Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, “Uyuşturucu uluslararası bir sektör. Sadece polisiye tedbirlerle önlemek mümkün değil. Ancak nokta operasyonlarımızla uyuşturucuyu Antalya’da piyasaya girmeden önlüyoruz” dedi.
Halkın can ve mal güvenliği için polisin 24 saat görevinin başında olduğuna dikkat çeken Orhan Çevik, kendisinin de günde 3-4 saat ancak uyuyabildiğini sözlerine ekledi.

YORUM YAP