DOLAR 32,5398 % 0.15
EURO 34,9172 % -0.2
STERLIN 40,8596 % -0.16
FRANG 35,6658 % 0.07
ALTIN 2.434,64 % -0,06
BITCOIN 64.517,22 0.348

BU ÜLKENİN TAPUSU KANLA İMZALANDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
BU ÜLKENİN TAPUSU KANLA İMZALANDI
0

BU ÜLKENİN TAPUSU KANLA İMZALANDI

Vali Ersin Yazıcı ve Hanife Yazıcı, Antalya Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen Şehit ve Gazi Aileleri Onuruna verilen İftar Yemeği programına katıldı. İftarda şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya gelen Vali Yazıcı “Şehitlik ve gazilik bir insana nasip olacak en yüksek onur ve en büyük şereftir.” dedi.

Antalya Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına Vali Ersin Yazıcı, Hanife Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kurum müdürleri, gaziler, gazi aileleri ve şehit yakınları katıldı.

Vatan İçin Anadan Yardan Serden Geçiyorlar

Gazi ve şehit ailelerine davetlerini kırmayıp geldikleri için teşekkür ederek sözlerine başlayan Vali Yazıcı; “Şehitlik ve gazilik bir insana nasip olacak en yüksek onur en büyük şereftir. Vatanı milleti ve bayrağı için; anadan, yardan, serden geçenlerin iman ve cesaretle yazdığı muhteşem bir destandır. Bu destan öyle yüzyıllar öncesinden kalma bir efsane değildir. Güvenlik güçlerimiz milletin selameti, devletin bekası için vatanın dört bir yanında nöbet tutuyor, gerektiğinde şehit düşüyor, gazi oluyor. Sizlerle bir arada olmak benim için büyük bir onur ve şereftir. Allah gelmiş, geçmiş tüm şehitlerimizi rahmetiyle kuşatsın. Gazilerimize hayırlı ömürler versin. Çocuklarınızı size, sizi de çocuklarınıza bağışlasın.” ifadelerini kullandı.

Antalya Valisi Her Zaman Yanınızdadır ve Hizmetkarınızdır

Devlet ve Antalya Valiliği olarak şehit ve gazi ailelerinin daima yanlarında olduklarını vurgulayan Vali Ersin Yazıcı; Türkiye güçlü ve büyük olmak zorundadır. Türkiye birliğini korumak zorundadır. Bölücülüğe nifak ve şer tohumları ekmeye çalışanlara hiçbir zaman izin vermedi, vermeyecektir.

Bin yıldır barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız bu vatan şehit ve gazilerimizin emanetidir.

Bu ülkenin tapusu kanla imzalandı.

Devletimiz her türlü terör oluşumuyla kararlılıkla mücadeleye devam edecek ve terör örgütlerinin defterini dürecektir. Bunun en büyük teminatı kahraman milletimiz ve kahraman ordumuzdur. Bunun en büyük teminatı kumaşı bayrağımızla, sancağımızla aynı kumaştan dokunan şehit ve gazilerimizdir. Sizlersiniz bizleriz. Devletimiz daima yanınızdadır. Antalya Valiliği her zaman yanınızdadır. Antalya Valisi her zaman yanınızdadır ve hizmetkarınızdır. Bu büyük millet her zaman yanınızdadır ve size minnettardır.

Tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor. Tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah bu fakire de şehit olmayı nasip etsin. Niyetlerimizi kabul ve makbul eylesin. Allah oruçlarınızı kabul eylesin.” dedi.

İl Müftülüğü Musiki Korosu konseri ile başlayan iftar programında Vali Ersin Yazıcı ve Hanife Yazıcı masaları gezerek şehit, gazi aileleri ve çocuklarıyla sohbet etti.

Antalya Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen iftar programının sona ermesinin ardında Vali Ersin Yazıcı ve Hanife Yazıcı şehit ve gazi yakınları ile teker teker vedalaşarak, konuklarını uğurladılar.

YORUM YAP