DOLAR 32,5907 % 0.3
EURO 34,7809 % 0.01
STERLIN 40,5497 % -0.14
FRANG 35,7133 % 0.26
ALTIN 2.490,77 % 0,25
BITCOIN 2.073.357 3.291

Fatma -Yusuf Bilgiç İlkokulu Ana Sınıfı Açıldı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Fatma -Yusuf Bilgiç İlkokulu Ana Sınıfı Açıldı.
0

Dereli Mahallesi Ana sınıfı, törenle hizmete açıldı!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Dereli Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Fatma -Yusuf Bilgiç İlkokulu Ana sınıfının açılışına katıldı.

Döşemealtı Belediyesi’nin çevre düzenlemesi, giriş merdivenleri ve atık çukurlarının yapımını üstlendiği Fatma -Yusuf Bilgiç İlkokulu Ana sınıfının açılışına Belediye Başkanı Turgay Genç’in yanı sıra Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, kamu kurumları yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, eğitime yapılan her türlü yatırıma destek verdiklerini belirterek, “Bizim en büyük sermayemiz geleceğimiz olan gençlerin eğitimi. Okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda elimizden gelen her türlü destek ve katkıyı vermekten büyük gurur duyuyoruz.

İlçemize kazandırdığımız Ekolojik Kreş’imiz ve Gençlik Merkezimiz en büyük övünç kaynağımız. Şimdi ise açılışına yaptığımız Fatma -Yusuf Bilgiç İlkokulu Ana sınıfının hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Başkan Genç daha sonra minik öğrencilerin halk oyunları gösterisini izledi

YORUM YAP