DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.108.606 -1.236

Gazilerimiz onurumuz, gururumuzdur. Güldane Kaya Kaçar

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gazilerimiz onurumuz, gururumuzdur. Güldane Kaya Kaçar
0

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru için canından can, kanından kan veren tüm Kahraman Gazilerimizi saygı minnet ve şükranla anıyoruz.”

 

Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından “Gazilik” unvanı ve “Mareşallik” rütbesinin verilişinin 101. Yıl dönümü ile aziz vatanımız uğruna yüreğini ve cesaretini ortaya koymuş, gözünü budaktan sakınmamış, canını hiçe saymış kahramanlarımız, gazilerimizin Gaziler Günü dür.

İstiklalimiz ve istikbalimiz için canlarını seve seve feda etmeye hazır olan aziz Milletimizin kahraman evlatları, şanlı tarihimizin her döneminde emsalsiz kahramanlık destanları yazmış bunun sonucunda da şehitlik ve gazilik mertebelerine ulaşmışlardır.
Bugün yaşadığımız topraklar üzerinde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak, vatanımızın her köşesinde şanlı bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, bunda aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin payı büyüktür.  Vatan için çok bedeller ödendiğine dikkat çekerek, “Gazilerimizi bir gün değil her gün anmalıyız. Çünkü vatan için canlarını feda etmekten çekinmemişler. Devletimizin tüm kurumlarının şehitlerimiz ve gazilerimizin ailelerine en iyi şekilde tüm imkânları sunması lazım. Şehitlerimizin ruhları şad mekânları cennet olsun, gazilerimize de sağlıklı günler diliyorum.”

Güldane KAYA KAÇAR

UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı

Leman Gebizli Umutışığı Derneği Kurucu Başkanı

YORUM YAP