DOLAR 32,5900 % 0.34
EURO 34,8687 % 0.36
STERLIN 40,6316 % 0.06
FRANG 35,8626 % 0.71
ALTIN 2.507,65 % 0,93
BITCOIN 2.125.544 1.805

GÜNÜMÜZÜN ŞİFACILARI LOKMAN HEKİMLERİ SİZSİNİZ

Yayınlanma Tarihi : Google News
GÜNÜMÜZÜN ŞİFACILARI LOKMAN HEKİMLERİ SİZSİNİZ
0

GÜNÜMÜZÜN ŞİFACILARI LOKMAN HEKİMLERİ SİZSİNİZ

Vali Ersin Yazıcı, Eczacı Odası Antalya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı, pandemi döneminden bu yana sağlık sektörünün en fazla mesai yapan kurumlarından olan Eczacı Odası’nı ziyaret etti. Vali Yazıcı, Eczacı Odası Antalya Şube Başkanı Uzman Ecz. İsmail Erçin ve Genel Sekreter Ecz. Mustafa Çelebi’den çalışmalar hakkında bilgi alarak, eczacıların sorun ve taleplerini dinledi.

Emeğiniz ve Sabrınız İçin Teşekkürler

Eczacıların, sağlık sisteminin en vazgeçilmez meslek grupları arasında yer aldığına vurgu yaparak sözlerine başlayan Vali Ersin Yazıcı; “Sizler ilacın üretiminden, vatandaşlara ulaştırılmasına kadar tüm kademelerde görev alan sağlık sisteminin gizli kahramanlarısınız. Özellikle pandemi döneminde tüm sağlık çalışanlarımız gibi siz de üstün bir gayret ve başarı gösterdiniz. Emeğiniz ve sabrınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

Eczacılık 3 Bin Yıllık Köklü Bir Tarihe Sahip

Eczacılık mesleğinin 3 bin yıllık köklü bir tarihe sahip olduğunu belirten Vali Yazıcı; “İnsanlık var olduğundan beri bu kutsal meslek yapılıyor. Sizler günümüzün şifacıları ve lokman hekimlerisiniz. Bizim gözümüzde de hem esnaf hem de sağlıkçısınız. Bu yüzden de vatandaş tarafından hem çok seviliyor hem de saygı görüyorsunuz. Ben biliyorum ki birçok meslektaşınız hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın evlerine kadar giderek hem genel sağlık durumuna bakıyor hem de ilaçlarını veriyor. Bunun hiçbir maddi karşılığı olamaz. İyi ki varsınız. Sizin nezdinizde tüm eczacılara teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Oda Başkanı ve üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Ersin Yazıcı, tüm oda çalışanlarına başarılar diledi

YORUM YAP