DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.350,67 -0.872

HAÇ İLE HİLALİN SAVAŞI MI..? HAÇ İLE YILDIZIN SAVASI MI..?

Yayınlanma Tarihi : Google News
HAÇ İLE HİLALİN SAVAŞI MI..? HAÇ İLE YILDIZIN SAVASI MI..?
0

HAÇ İLE HİLALİN SAVAŞI MI..?

HAÇ İLE YILDIZIN SAVASI MI..?

 
Hilal İslamiyetin simgesidir.
Bunda hemfikirız. Çünkü bütün kaynaklar doğruluyor. Camilerimizde de kubbeler de görüyoruz.
Türk milletinin şanlı Bayrağında da Hilal ile yıldız var. Şanlı Türk Bayrağının gölgesinde hür ve bağımsızız.
Yüce yaradan kimseyi Bayraksız ve Vatansız bırakmasın. Vatanı ve Barağı olmayan millerler hür, bağımsız, özgür ve güvende olamazlar. Her nekadar bir çok kaynakta olmasada bana küçüklüğümden bu yana öğretilen Türk Bayrağında bulunan Ay ablemi İslamiyeti, Yıldız ablemi ise Türk’lüğü temsil ettiği öğretildi. Bende bu öğretiden yola çıkarak, Yıldız’ın Türk’lüğü temsıl ettiğine yürekten ve samiyet ile inanıyorum.
 
Türk’lüğü temsil eden Yıldız, beş köşeli değil sekız köşelidir. Sekiz köşenin anlamı..! 1. Doğu 2. Batı 3. Güney 4. Kuzey 5. Güney Doğu 6. Güney Batı 7. Kuzuy Doğu 8. Kuzey Batı. Bu sekiz köşeli Yıldız ile sekiz yönü birbiri ile karşılaş tıdığmız zaman bir sonuç çıkıyor. Sonucu yorunladığımız da Hilal islamiyeti temsil ettiğini anlaşılmıtır. Yıldızında Türk’lüğü temsil ettiği anlam kazanıyor. Bu sekiz köşeli Yıldız ile sekiz yönü birbiri ile karşılaş tıdığmız da çıkan anlam Yıldız’ın Türk’lüğü temsil ettiği ve Türk’lüğün bütün Dünyada olduğunu ve olacağını göstermektedir.
Şimdi gelelim yazımızın başlığına. İsrail, Hamas savaşına, Haç ile Hilalin savaşı diye yorumlar yapıyorlar. Haç ile Hilalin savaşı olsaydı.? Hilali, yani İslam’ı Dünyada kaç ülke temsil ediyor.? Bu savaş hilalin savaşı osaydı. Filistin İsrail savaşına elli sekiz İslam ülkesi ve iki milyandan fazla İslam nüfusu bu savaşı dudumak mücadale ederdi.
Neden mücadale ve destek vermiyorlar çünkü bu savaş hilalin savaşı değil. Anlaşılacağı gibi bu savaş haç ile hilalin değil haç ile Yıldız’ın savaşıdır. Araplar ile Yahudiler akrabadır. Hz İbrahim’in iki oğlundan biri İsmail diğeri İshak’tır. Araplar İsmail’in sondan, Yahudiler de İshak’ın soyundan dır.
Türk’lerin Araplar ile akrabalığı yoktur. Araplar ile Türkler’in (dindaş) din kardeşliği vardır. Batılı devletler nerede bir müslüman görsünler o kişiye Türk derler. Batılı devletlerin Arap veya başka milletten müslüman olmuş onlar için fark etmez. Batılılar sadece Türk’leri kendilerine rakip ve düşman görürler. Gördükleri doğrudur. onların düşmanıda rakibide Türk’lerdir.
Türk’lüğün tarihi otuz bin yıllara dayanır. Hz Nuh peygamberin rivayetlere göre üç oğlu olduğu söylenir. Hâm, Sâm ve yâsef. İnanışımıza ve tarihe göre tüm insalık bu üç oğulda türemiş. Kaynaklarda Türk ırkının Yâsef’in soyundan geldiğine göre neden Türk nüfusu dünya’da üçyüz elli milyon göstermektedir.
Dünya nüfusunun altı milyar olduğunu var sayarsak. Altı milyarıda üç’e böler isek en az Dünya’da iki milyardan fazla Türk vardır.
Akrabalığı sıralar isek
1.(karıdaş) Aynı Anadan ve Babadan olan çocuklar.
2.(kandaş) Aynı kanı taşıyan ve Akrabolar. 3.(ırkdaş) Aynı soydan, ırktan olan topluluk. “Türk soyu, ırkı gibi”
4.(dindaş) Aynı inanısa sahip topluluklar. Burada akraba, kardeş ve ırk ayırmaksızın ortak değer, aynı dine inanmak. Yukarıdaki anlatılara göre biz vaya bizim ırkımızda İslam’dan başka bir dine inananlara biz Türk demiyaruz. Türk’ce konuşmayan ırkımızada Türk demiyoruz. Belki Dünya’da en fazla nüfusa sahip topluluklar Türk topluluklarıdır.
Bu savaş haç ile hilalin savaşı değil.
Bu savaş haç ile Yıldız’ın savaşıdır.
Fotoğraf alıntı

YORUM YAP