DOLAR 32,3465 % -0.04
EURO 34,9647 % 0.47
STERLIN 40,8895 % 0.71
FRANG 35,8212 % 0.81
ALTIN 2.407,33 % 0,44
BITCOIN 60.480,68 2.833

KORKMADAN YAŞAMAYA DEVAM

Yayınlanma Tarihi : Google News
KORKMADAN YAŞAMAYA DEVAM
0

KORKMADAN YAŞAMAYA DEVAM

Son yıllarda olmaz dediğimiz bir çok olaylar yaşadık. Öyle olaylar oldu ki,yaşamdan ve yaşadığımız hayattan bile keyif almaz olduk. Uzmanlar, “her insan zor zamanlarda işlerini layıkıyla yapmaya devam ederse,bu zorluklarla daha iyi başa çıkabilinir” diyor.
Nerede, nasıl, başımıza kötü bir şey gelecek, acaba kalabalığa karışsam hasta olurmuyum, veya evde otururken deprem olur mu diye düşünüp,psikolojimizin bozulduğu bu günlerde en iyi yol,kendimizi tamamen işimize vermek. Yani bu delilikle mücadele etmenin,başı dik tutmanın ve sağ duyulu kalabilmenin en iyi yolu çalışmak…

Kendi adıma konuşmam gerekirse nemi yapıyorum; bir kere işimi asla ihmal etmiyorum,hatta daha çok çalışıyorum,sahile inip yürüyüş yapıyorum,tanımadığım insanlarla selamlaşıyorum,martılara ekmek atıyorum,hatta hakkımda olumsuz düşünenlere bile sevgilerimi gönderiyorum..! Çünkü kaliteli yaşamanın kin gütmeden,düşmanını bile üzmeden ve yapabildiğince sevmekten geçtiğini öğretti hayat bana..
Sonuç olarak günlük hayatımıza devam edelim,evlerimizi deprem korkusuyla boş bırakmayalım,hafta sonları her zaman yaptığımız gibi AVM leri yine dolduralım ki, yaşamdan keyif almaya çalışalım. Bunları yaparken öncelikle aklımızı koruyalım,böyle dönemlerde herkes akıl sağlığın korumak konusunda hem fikir olmalı.
Bu Vatan bizim,bu Bayrak
bizim, bu Bayrak altında huzurla, mutlulukla yaşamaya çalışalım.
Unutmayalım; korkunun ecele faydası yok,korkaklar her gün,cesurlar ise bir kere ölür…

Abdullah Özçelik

YORUM YAP