DOLAR 32,3876 % -0.3
EURO 34,7380 % -0.22
STERLIN 40,6130 % -0.29
FRANG 35,5322 % 0.14
ALTIN 2.399,15 % -0,97
BITCOIN 59.379,84 4.098

KURBAN BAYRAMINIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN!

Yayınlanma Tarihi : Google News
KURBAN BAYRAMINIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN!
0
Aziz milletimizin kültüründe yer alan bütün değerlerimizin bütün halinde paylaşıldığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşanıyor.
Bayramlar, kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği, geçmişte olduğu gibi bugün de bizler için müstesna bir yere sahiptir.
Bu bayramda da aile ve akrabalarımız başta olmak üzere dostlarımızı, komşularımız unutulmamalı. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere daha özenle kucak açmalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz.
Sevgili dostlarım, bildiğimiz üzere bayram günlerinde trafik her zamankinden daha yoğun oluyor; sevdiklerinize giderken, kurbanda kurban olmamak ve  büyük acıların yaşanmaması adına trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle rica ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere, değerli dostlarımın ve tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyor, bu vesile ile bende dahil olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm ölmüşlerimize rahmet diliyorum. Ve diyorum ki,

Zannetmeyin ki siz değerli dostlarımı unuttum.! Sadece beden olarak aranızdan ayrıldım. Ruhum yine tüm sevdiklerimle birlikte ve şunu öğrendim ki öyle güzel dostlar kazanmışım ki, benim için her gün dua eden, göz yaşı döken güzel dostlar, budur en büyük zenginlik ve huzur, demek ki arkamda, bir hoş seda bırakabilmişim…
HEPİNİZE SAĞLIKLI MUTLU BAYRAMLAR DİLERİM,SİZLERİ EN SEVDİĞİNİZE EMANET EDİYORUM.
Benim için dualarınızı esirgemeyiniz.
M.METE KAÇAR

YORUM YAP