DOLAR 32,5024 % 0.27
EURO 34,5868 % 0.24
STERLIN 40,5057 % 0.33
FRANG 35,5962 % 0.08
ALTIN 2.476,81 % -0,26
BITCOIN 2.061.201 -6.966

Regaip kandilimiz mübarek olsun

Yayınlanma Tarihi : Google News
0

Regaip kandilimiz mübarek olsun

Yüce Rabb’imiz bu dünyayı insanoğlunun hizmetine sunmuş, ihtiyaç duyulan her şeyi yaratmıştır. Akla gelen her türlü nimeti insanoğlunun ihtiyacı için yaratmıştır. Kandillerde Allah’ın ey kulum iste benden bu kutsal gece için ne istersen dediği günlerdir.

Hepimizin bildiği üzere mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. İslam âleminin Regaip kandili üç ayların ve Regaip kandilinin bütün dünyaya sağlık, huzur, birlik beraberlik, barış, huzur ve dirliğe vesile olası dileğiyle; Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi olan Regaip Kandili’ne kavuşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Rahmet, merhamet ve bereket kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu, bereketin güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan Üç aylara girmiş bulunuyoruz.

Bugün idrak edeceğimiz Regaip Kandili’nin sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da artmasına vesile olacağına inancıyla, herkesin rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı müjdelerin art arda geldiği, bereketinden en güzel şekilde yararlanmasını rabbimden niyaz ediyorum.

Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda ruhen daralan gönüllerimizi de aydınlatan, zihinlerimizi berraklaştıran gecelerdir. Regaip Kandili hepimize, tüm okurlarımıza; Sağlık, sevgi, şefkat, huzur, barış, bereket, mutluluk getirsin. Tüm karanlıklar aydınlığa çıksın.

Güldane Kaya Kaçar

Kalp Gazetesi İmtiyaz sahibi

YORUM YAP