DOLAR 32,6079 % 0.27
EURO 34,7875 % 0.29
STERLIN 40,3096 % 0.3
FRANG 35,7386 % 0.23
ALTIN 2.418,49 % -0,59
BITCOIN 66.501,21 0.517

“Sevgili Öğretmenlerimiz Günümüz, Gününüz Kutlu Olsun”

Yayınlanma Tarihi : Google News
“Sevgili Öğretmenlerimiz Günümüz, Gününüz Kutlu Olsun”
0

“Sevgili Öğretmenlerimiz Günümüz, Gününüz Kutlu Olsun”

Toplumun sağlam temelini oluşturan ;
Sağlıklı, mutlu, başarılı çocuklarımızın ilk öğretmenleri, ANNEler ve BABAlar,
Öğretmenler Gününüz, günümüz Kutlu Osun….
*
Bize güneş ve Samanyolu olan, elleri öpülesi, dünümüzden, yarınımıza bütün, öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü ve günlerini gönülden kutluyor ve kutluyoruz….
Öğretmen ruhumuza dokunan, ufkumuzu genişleten, geleceğimizi aydınlatan bir rehber, bir dosttur.
Hayatımın birçok farklı döneminde bana rehberlik eden, ufkumu genişleten, geleceğime ışık tutan bütün öğretmenlerime minnettarım.
*
Mutlaka hepimiz de olduğu gibi ,hayatımı aydınlatan çok sayıda öğretmenimden özümsemeye çalıştığım dostluk ve rehberlik anlayışını öğrencilerime kazandırmayı görev bildim, emekli olmama rağmen de görev bilirim.
Umarım bu yolda da Mevla muvaffakiyet nasip eder.
“Bana bir harf öğretenin kölesi olurum.”
Hz. ALİ
*
Başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere
Aybüke’lerimiz, Önderimiz, “Başöğretmen ” ATATÜRK ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize rahmet diliyor, ruhları şad olsun…
Hayatta olan öğretmenlerimin ellerinden öpüyoru. Rab’bim sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin. …
Öğretmen meslektaşlarıma, öğretmen olmuş öğrencilerimize sevgiler sunuyor görevlerinde başarılar, sağlık ve afiyetler diliyorum.
*
Görev bekleyen öğretmen adayı öğrencilerimize ise muvaffakiyetler diliyorum.
İstikbal tarlasına ekilecek medeniyet tohumu olan gençleri yeşerten, Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bireylerin yetişmesi için memleketin her köşesinde canla başla çalışan , kıymetli meslektaşlarımın gününü kutlarım. Öğretmenler günümüz , gününüz kutlu olsun.   🇹🇷👫👨‍👩‍👧‍👦👫🇹🇷
🇹🇷🇹🇷🇹🇷Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından millet mekteplerinin 24 Kasım’da açılması ve kurucu önder baş lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik ünvanı verilmesi vesilesiyle kutlanan ülkemizdeki 24 Kasım Öğretmenler Günü yine aynı şekilde aynı heyecanla aynı tutkuyla ulusumuzun devletimizin Çağdaş rasyonel akılcı bilimsel Evrensel değerlerle kucaklaşmasında, muasır medeniyetlerin ufkunda güneş gibi dogmasında Atatürk ilke ve yeniliklerinin ışığında milenyum titanyum bilakis bilgi çağında daima bayrağı taşıyan eğitim ordusu olarak bir kez daha görev ve sorumluluğumuzun yüksek anlayış Vakar ve bilinciyle çalışma azminden hiçbir şey kaybetmeden dört mevsim yedi İklim Çin seddi’nden adriyatik kıyısına kadar aynı dilin aynı gönül bagımızın aynı bayrağın verdiği güç ve kudretle çalışmaya devam edeceğiz.. dogmatik handikaplardan sıyrılmış arınmış müreffeh münevver refah seviyesi yüksek bir Türk milleti ufkumuzdur geleceğimizdir.
Bundan gayrisi bizim bu yolumuzda geçmişten günümüze bu Kutlu yolda Kutlu davada hizmet eden Emektar vefakar cefakar öğretmenlerimizin hayatta olanların ellerini öper ahirette göçmüşlerin ruhlarını yad eder tüm öğretmenlerimizin Kutlu eserleri karşısında saygıyla eğilerek öğretmenler gününü kutlarım…🇹🇷🇹🇷🇹🇷
🇹🇷👫👨‍👩‍👧‍👦👫🇹🇷🇹🇷👫👨‍👩‍👧‍👦👫🇹🇷🇹🇷👫👨‍👩‍👧‍👦👫🇹🇷🇹🇷👫👨‍👩‍👧‍👦👫🇹🇷🇹🇷👫👨‍👩‍👧‍👦👫🇹🇷🇹🇷👫👨‍👩‍👧‍👦👫🇹🇷🇹🇷👫👨‍👩‍👧‍👦👫🇹🇷🇹🇷👫👨‍👩‍👧‍👦👫🇹🇷

YORUM YAP