DOLAR 32,5581 % 0.19
EURO 34,9861 % -0.07
STERLIN 40,7304 % -0.24
FRANG 35,6654 % 0.1
ALTIN 2.443,36 % 0,29
BITCOIN 64.370,03 0.1

SON DAKAİKA : TÜRK SİNEMASININ EFSANE İSMİ FATMA GİRİK HAYATINI KAYBETİ!

Yayınlanma Tarihi : Google News
SON DAKAİKA : TÜRK SİNEMASININ EFSANE İSMİ FATMA GİRİK HAYATINI KAYBETİ!
0
Türk sinemasının efsane ismi Fatma Girik hayatını kaybetti: Onurlu duruşuyla, sanatıyla her zaman yüreğimizde olan Türk sinemasının duayen ismi Fatma Girik’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Türk sinemasının efsane ismi Fatma Girik, bu sabah 7 civarlarında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Uzun zamandır rahatsız olan girin Fatma Girik’in 10 gün önce hastaneye yattığı, Corona virüse bağlı zatürre tedavisi gören Fatma Girik’in çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran efsane oyuncu Fatma Girik, bir süredir çeşitli sağlık sorunları da yaşıyor idi. Fatma Girik’in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. 79 yaşındaki, birçok Yeşilçam filmlerinde oynayan Fatma Girik, sinema tarihine adını altın harflerle yazdırdı.
Fatma Girik daha önce Şişli’de Belediye Başkanlığı da yapmıştı.
Hayatını kaybeden ünlü sanatçı Fatma Girik meşhur filmlerinden bazıları ; Ezogelin, Kanlı Nigar, Yılanların Öcü, namus, Toprak Ana, gibi kürk filmlerde başrol oynayan Fatma Girik tedavisi için Bodrum’dan İstanbul’a gelmişti. Altı aydır İstanbul’da tedavi gören ünlü oyuncu sabah 7 civarlarında hayata gözlerini yumdu.
Hastaneden yapılan açıklamada Türk sinemasının efsane ismi Fatma Girik’in, Covid- 19’a bağlı viral Pnömoni tedavisi görmekte iken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti denildi.
ÖLÜM HABERİNİ ALAN ÜNLÜLERDEN’DE AÇIKLAMA GELDİ.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tweeter hesabından yaptığı açıklamada şöyle söyledi:
Sanat ve siyaset dünyamızın usta ismi Fatma Girik’in vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Topluma ayna tutan eserleriyle ve siyasetteki duruşuyla gönüllerde taht kuran Şişli eski belediye başkanımız #FatmaGirik’e Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun.”dedi.
YEŞİLÇAMIN BİR DİĞER ÜNLÜ İSMİ CÜNEYT ARKIN İSE, Fatma Girik, Hülya Koçyigit onlarla büyüdük. Şimdi ayrılmak çok acı. Hayat bir göz açıp kapama misali. Hoşçakal Fatma Girik,çok üzgünüm.”dedi.

YORUM YAP