DOLAR 32,5995 % 0.37
EURO 34,8313 % 0.26
STERLIN 40,6414 % 0.1
FRANG 35,8800 % 0.76
ALTIN 2.493,04 % 0,34
BITCOIN 2.125.202 5.291

VALİ YAZICI KOMATEK FUARI’NA KATILDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
VALİ YAZICI KOMATEK FUARI’NA KATILDI
0

Vali Ersin Yazıcı, ANFAŞ Antalya Expo Center’da İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İSDER) ve Türkiye İş Makineleri Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği’nin (İMDER) destekleriyle düzenlenen 16’ncı Uluslararası İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nın (KOMATEK) açılış törenine katıldı. Vali Yazıcı; “Yerli üretim iş makinelerini görmek, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir vatandaşı olarak beni ziyadesiyle mutlu ediyor.” dedi.

200’den fazla katılımcı firma ile 20 bin kişiyi ağırlayacak olan KOMATEK Fuarı’na Vali Ersin Yazıcı’nın yanı sıra Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin , Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Hüseyin Sarı, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Makine İmalatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Emre Gencer, İSDER Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Karataş, İMDER Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Akgün, yerli ve yabancı sektör temsilcileri katıldı.

İş Makineleri Sektöründe İlerledik

Fuarların Antalya için büyük önem taşıdığına vurgu yaparak konuşmasına başlayan Vali Ersin Yazıcı; “KOMATEK ve benzeri fuarların ne kadar önemli olduğunu, yıllar içerisinde nasıl gelişim gösterdiğinin şahidiyim. Bir dönem belediyecilikte yapmış biri olarak iş makineleri sektöründe ne kadar ilerlediğimizi görebiliyorum. Bu ilerleme de dernekler, iş insanları ve sektörde ki ilgili arkadaşlar sayesinde oldu. Aynı zamanda iş makinelerinde yerli üretimin de olması Türkiye Cumhuriyeti’nin bir vatandaşı olarak beni ziyadesiyle mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

Bu Şehri Yaşayarak Müşahede Edin

Antalya’nın denizi, güneşi ve kadim tarihiyle turizmin en önemli başkenti olduğuna vurgu yapan Vali Yazıcı; “Dünyanın en güzel şehrine geldiniz. Antalya’mız dünyanın en önemli fuarlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu yüzden doğru adrestesiniz. Hiç şüphem yok ki bu fuar bundan sonra da Antalya’da devam edecek. Ticaret ve teknolojiyi görmek için gelmiş misafirlerimize de küçük bir çağrım var. Dünyanın en güzel şehrine gelmişken her ne kadar deniz mevsimi olmasa da lütfen Kaleiçi’ni, Aspendos’u, Side’yi, Alanya Kale’mizi ziyaret edin. Bu şehrin nasıl bir tarihi barındırdığını yaşayarak müşahede edin. Bu fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fuarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Uluslararası İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı, 9-13 Mart 2022 tarihleri arasında ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi’nde yerli ve yabancı sektör temsilcilerini ağırlayacak

YORUM YAP