DOLAR 32,5608 % 0.13
EURO 34,9075 % 0.65
STERLIN 40,5770 % 0.99
FRANG 35,7202 % 0.18
ALTIN 2.431,22 % -0,07
BITCOIN 66.406,00 -0.135

YENİ YILA GİRERKEN NE GİYSEM DİYORSANIZ!

Yayınlanma Tarihi : Google News
YENİ YILA GİRERKEN NE GİYSEM DİYORSANIZ!
0

Moda editörümüz Gülden Bayram Kılıç yeni yıl kombinelerini okuyucularımız için açıkladı

Sevgili okurlarım, yine acısıyla tatlısıyla bir seneyi geride bırakmaya çok az kaldı. Son iki yıldır dünyayı etkisi altına alan Covid-19 ile mücadele ediyoruz. Bu yılda çok kayıpların ve üzüntülerin yaşandığı bir yıl oldu. Yine sevdiklerimize mesafeli kaldık, dilediğimiz gibi yaşayamadık. Her yeni yıl yeni bir başlangıç diyerek, yıl başında alınan kararlar, hayaller ve yapılması istenen değişiklikler vardır.

Bu yılda aynı, iyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bırakıp, önümüzde açılan yeni bir yıla merhaba diyeceğimiz o anlara çok az kaldı. Yeni yıl için içinizden geçen güzel dilekleriniz iyi niyetlerinizin kabul olmasını ümid eder her birinize aileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim. Gelelim yılbaşı akşamımıza, yeni yıla girerken ne giysem diyorsanız, yazımı okumaya devam ediniz.
Gecenin Ruhuna Bürünmek
Yılbaşı gecesi kimi evinde kimi  arkadaşının evindeki partiye, kimi dışarıda yapılan özel partilere, otel programlarına hatta konserlere gitmeyi planlıyor.
Konu yılbaşı olunca, seçenekler de sınırsız olabiliyor. Farklı konseptler için farklı yılbaşı kombinleriyle şık ve elegant veya daha rahat ve spor kıyafetlerle gecenin ruhuna bürünün.
Yılbaşında Ne Giysem?
Yerler farklı olsa da pek çok kişi “yılbaşında ne giysem?” telaşında.
Her yıl yeni umutlar ve heyecanla karşıladığımız yılbaşı gecesi için programınız ne olursa olsun Yeni Yıl Kombininiz’de kendinizi iyi hissedeceğiniz bir parça mutlaka bulacaksınız. İster lüks ve şık bir mekanda şaşalı bir gece, ister ailenizle sakin ve keyifli bir gece, isterseniz de arkadaşlarınızla sabaha kadar eğleneceğiniz ev partileri olsun. Fark etmez yeni yılın ilk dakikalarından itibaren kendinizi iyi hissederek musmutlu olacağınız kombinelerinizle yeni yılı karşılayın.
Tüm yıl boyunca gelip geçen birçok farklı moda eğilimlerini takip ediyoruz. Gardırobunuzda mutlaka yılbaşına uygun pırıltılı parçalar vardır. Yoksa kombinemizi tamamlamak için kalan zamanı iyi değerlendirin.
Daima Kırmızı
Yılbaşı temalarının en değişmezlerinden biri kırmızı kıyafet kuralıdır. Eğer katıldığınız partide sıradanlık tehlikesinden uzaklaşmak istiyorsanız cesur bir kıyafet seçimi yapabilirsiniz. Burada önemli olan baştan aşağıya kırmızı olmak değil, kırmızı rengi baştan çıkarıcı şekilde vurgulamak. Minik beyaz bir elbise ile kırmızı ayakkabılarınızı tamamlayan kırmızı rujunuz da olabilir. Ya da siyah dantel detaylı elbiseniz ile saçınıza yerleştireceğiniz kırmızı canlı bir çiçek gecenin yıldızı olmanıza yeterli olacaktır. Gerçek bir kombin için kullanılan aksesuarlar da önem taşır.
Pullar ve payetler
Gecenin yıldızı olmaya kararlıysanız ışıl ışıl tasarımlarla göz kamaştıracaksınız.
Sadece eğlenmeye odaklı bir partide gözlerin üzerinizde olması için parlak dokularda takımlarla da muhteşem görünebilirsiniz.
Ruh halinize göre stilettonuzun üzerinde süzülebileceğiniz, şık bir pantolon ceket kombini, pırıl pırıl büstiyer, parlak tulum veya elbise tercih edebilirsiniz.
Sabaha kadar dans edebilmek için kombininizi rahat ayakkabılarınızla tamamlayınız. Ne giyerseniz giyin, ne takarsanız takın ya da yeni yıla nerede girerseniz girin, mutlaka yılbaşı ruhunu ve beraberinde getirdiği yepyeni umutları üzerinizde taşımayı unutmayın.
Rahat tasarımlar
Zamansız ve şık tasarımlar gündüzden geceye geçişte kolaylık sağlıyor. Mesela gündüz ofisten eve uğrayıp kıyafet değiştirmeden bir partiye devam eder gibi. Şık bir bluz ve rahat pantolon ile evde yılbaşı şıklığını yakalamak çok basit. Bu sayede yılın ilk saatlerinden itibaren bir  parti havasına bürünerek yeni yıla merhaba diyebilirsiniz.
En sevdiğiniz kombinlerle, kendinizi çok iyi hissederek yeni yılı karşılamanız ümidiyle, bir sonraki yazımda buluşmak üzere hoşçakalın. Mutlu Yıllar.

Gülden Bayram Kılıç

YORUM YAP