DOLAR 32,2607 % 0.06
EURO 34,7839 % 0.01
STERLIN 40,4910 % -0.16
FRANG 35,5764 % 0.08
ALTIN 2.399,41 % -0,41
BITCOIN 63.785,92 0.353

Yılbaşı Akşamı

Yayınlanma Tarihi : Google News
0

Sevgili okurlarım;
Dolu dolu bir seneyi arkamızda bırakıyoruz. Yine bir yıla tüm acı ve tatlı yaşanmışlıkları sığdırarak hoşçakal diyoruz. Her yılbaşı yeni umutlar, beklentiler, alınan yeni kararlarla gelen değişiklikler ile doludur. Tüm güzel dileklerinizin kabul olmasını temenni eder, aileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu ve tabi ki stilinizi konuşturduğunuz modalı günleriniz olsun. Yeni yılı karşılayacağınız yılbaşı gecesine hazır mısınız? Sadece biz değil; markalar, alışveriş merkezleri, sokaklar da yeni yıl temasına geçiş yaptı. Herkesin birbirine “Yılbaşında ne yapacaksın?” sorusunu sormaya başladı. Herkesin yılbaşı anlayışı farklıdır. Kimimiz evde olmayı kimimiz dışarıda sabaha kadar eğlenmeyi tercih ederiz. Bu gece için programınız ne olursa olsun Yeni Yıl Koleksiyonu’nuzda kendinizi en iyi hissetmenizi sağlayın. Yeni yıla, yılın ilk saatlerinden itibaren güzel bir başlangıç yaparak evrene iyi enerji gönderin ve yeni yılda güzel ve mutlu enerjinin size gelmesini arzu edin. İster lüks ve şık bir mekanda şaşalı bir gece, ister ailenizle evde sakin ve keyifli bir gece, isterseniz de arkadaşlarınla sabaha kadar yapacağınız eğlenceli ev veya sokak partileri olsun. Bütün bunların yanında yılbaşı gecesi ne giyeceğiniz nasıl bir kombin olacağı kafanızda soru işareti oluşturuyorsa buyrun modellere bakalım.

Günün Parti Modunu Işıltılarla Birleştirin
Özellikle yılbaşı günlerine payetli veya pullu kıyafetler çok uyum sağlıyor. Yılbaşı günü şık bir akşam yemeği sonrası geceyi güzel bir mekanda eğlenmek için planladığınızda da, evde rahat ve konforlu geçirmek isteseniz de payetler pullar simler sizin modunuzu yükselterek her daim yeni yılı ışıltılar içinde parlayarak kucaklayacaksınız.

Üzerinizde Kadifenin Şıklığını Taşıyın
Kış aylarının vazgeçilmez dokularından kadifeler yılbaşına da çok yakışıyor. Yine ister ev rahatlığı isterse şık ortam için mükemmel bir seçim olacağına inanabilirsiniz. Bluz, kazak, pantolon, etek ve elbiseler olarak şıklığınızı zirveye taşıyabilirsiniz. Özellikle soğuk havalarda yumuşak dokusu insanın içini ısıtıyor. Kadife elbiselerin kombinlenmesi çok kolay. Özellikle kombin yapmada zorlanıyorsanız tek parça kadife modelleri ile şıklığı yakalayın. Siyah yerine lacivert, koyu yeşil ve bordo gibi kadifeye çok yakışan tonları tercih edebilir; tül veya mat, desensiz bir kumaşla kombinleyebilirsiniz. Taşlı aksesuarlar da kadifenin görkemini ön planda tutacaktır.

Yılbaşı İçin Hangi Renk Uygun?
Aslında kutlama yapılan özel gün ve gecelerde siyah rengi sıkça tercih ediyoruz. Yılbaşının da vazgeçilmeyen rengi siyah oluyor. Siyahın yanı sıra altın ve gümüş gibi daha ışıltılı ve canlı renkler de tercih etmeniz uygun olacaktır. Aşkın rengi tutkulu kırmızılarla yılbaşı gecesinde göz kamaştırabilirsiniz. Gri, yeşil ve mavinin tonlarıyla da şıklığınız zirve yapabilir. Biraz da gittiğiniz mekanın dekorasyonunu da dikkatte alarak farklı renkler, metalik kumaş ve parlak dokuları da tercih edebilirsiniz.

Gala Yemeği
İşte şimdi tam anlamıyla şık olma zamanı. Yılbaşını, yeni yıla özel düzenlenen gala gecelerinden birinde geçirecekseniz siyah küçük elbiseden daha iyisi düşünülemez. Ayağınıza da dilediğiniz yükseklikte bir stiletto giyerek zamansız şıklığı yakalayabilirsiniz. İşin içine biraz yılbaşı ruhu katmak için kırmızı detaylar kullanmayı deneyin ve hiç klişe olmadan göz alıcı ve dikkat çekici görünün. Elbise yerine tek parça tulumları da tercih ederek şıklığa ulaşırsınız. Parlak kumaşlar, payetli ve simli dokularla gecenin yıldızı olabilirsiniz. Bütün gece dans etmeyi düşünüyorsanız sizi rahatız etmeyecek boyutta ayakkabılar giymeye özen göstermenizi öneririm. Yada ikinci rahat bir ayakkabınızı yanınızda götürün.

Ev Partisi
Ev sahibi ya da davetli olmanız fark etmez; önemli olan evde dahi olsanız o geceye kusursuz şekilde hazırlanmak. Evde yılbaşı partisi için modunuzu yükseltin ve tabii ki yılbaşının ilk saatlerine iyi bir giriş yapın. Rahat ve konforlu kıyafet seçimi de yapsanız yeni yıla güzel hazırlanmış bir şekilde merhaba deyin.
Bunu yaparken evde olmanın konforuyla seçimlerinizi çok daha spor-şık ama bir o kadar da iddialı yapabilirsiniz. Favori jeaninizin üzerine giyeceğiniz “cut out” detaylı bir bluzla bu havayı rahatlıkla yakalayabilirsiniz. Rahat ve iddialı görünmek isteyenler, Deri pantolon ve şık bir bluz kombinleyebilir. Yeni yıla hiç yüklemediğimiz kadar umut yüklediğimiz bugünlerde kendimizi daha iyi hissettiren parçalarla 2022’e veda etmek ruhunuza da iyi gelecek.

Aile Yılbaşı Kombinleri
Aile içerisinde kişi sayısı arttıkça anılar da çoğalmaya başlar. Sizlerde aileniz ve çocuklarınızla bu anılarınıza yenilerini ekleyerek aile boyu neşeli kombinlerle mutluluğunuzu arttırabilirsiniz. Ev ortamında olup ailece çocuklarınızla oyunlar oynamayı planlıyorsanız, kadifenin rahat sıklığından faydalanın. Kadife alt üst takımlarla ev şıklığını yakaladığınız gibi çok rahat hareket etmenizi de sağlayacaktır.

Sokak Partileri
Yılbaşının olmazsa olmazlarındandır biri de sokak partileridir. Soğuk havaya aldırmadan bir arada olmanın keyfi çıkarılır. Dışarıda olmanız sizi şıklığınızdan alıkoymasın! Deri etek ve triko bluz kombiniyle hem mevsime uygun hem de son derece elegant görünebilirsiniz. Eğer çok üşüyenlerdenseniz kombininizi siyah opak çorapla da destekleyebilirsiniz. Deri pantolon ve yünlü kazaklarla içinizi sıcak tutarken şıklığınızdan da ödün vermezsiniz. Altına giyeceğiniz botların kalın topuklu olmasına dikkat edin; sokak partilerinde dilediğiniz gibi eğlenebilmek için rahatlık oldukça önemli. Yılbaşı gecesine kendinizi özenle hazırlayın. Yılbaşını nerede kutlarsanız kutlayın, güzel enerji ile yüklendiğiniz bir gece olsun. Umarım yeni yıl sizin ve sevdikleriniz için sağlıkla ve huzurla geçireceğiniz hayırlı bir yıl olur. Eski yılı ardınızda bırakarak yeni yılda güzel günlerde, bir sonraki yazımda buluşmak ümidiyle.

YORUM YAP