DOLAR 32,4789 % -0.2
EURO 34,9429 % 0.3
STERLIN 40,6575 % 0.21
FRANG 35,6089 % 0.13
ALTIN 2.436,83 % 0,56
BITCOIN 64.759,37 1.199

“BEŞ VAKİTTE OLDUĞU GİBİ TERAVİH DE CAMİDE KILINACAKTIR”

Yayınlanma Tarihi : Google News
“BEŞ VAKİTTE OLDUĞU GİBİ  TERAVİH DE CAMİDE KILINACAKTIR”
0

“BEŞ VAKİTTE OLDUĞU GİBİ TERAVİH DE CAMİDE KILINACAKTIR”

Diyanet İşleri Başkanlığı: Diyanet İşleri Başkanlığı, 3 Mart 1924 tarihinde Şer’iye ve Evkaf Vekâleti’nin yerine kurulan, İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmekle görevli kurum Başkanı Ali Erbaş  dan Teravih müjdesi var !

 koronavirüs sebebiyle geçtiğimiz yıl cemaatle birlikte camilerde kılınamayan teravih namazı bu Ramazan ; “Ramazan ayı boyunca beş vakit namazda olduğu gibi teravih namazı da camilerimizde cemaatle kılınacaktır” diyerek açıklama yaptı.

Maalesef Koronavirüs salgını, ülkemizde olduğu gibi ,dünyadaki bir çok alışkanlığın da değişmesine neden oldu. Geçtiğimiz yıl vaka sayılarının yükselmesinin ardından, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş,  Ramazan ayında teravih namazlarının evde kılınabileceğini belirtmişti…

Yenice  normalleşmeye dönmeye çatıştığımızı şu günler de, birlik ve beraberlik içinde , namazlar da, camilerde kılınmaya başlandı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ramazan ayı boyunca teravih namazlarının camilerde kılınabileceğini söyledi….

Başkan Erbaş “Ramazan ayı boyunca irşat faaliyetlerimizi büyük oranda yüz yüze gerçekleştireceğiz. Beş vakit namazda olduğu gibi teravih namazı da camilerimizde cemaatle kılınacaktır”  giyerek , teravih müjdesi verdi.

 

YORUM YAP