DOLAR 32,5406 % 0.16
EURO 34,9595 % -0.06
STERLIN 40,7625 % -0.1
FRANG 35,6722 % 0.14
ALTIN 2.456,53 % 0,83
BITCOIN 64.135,32 0.988

GÖNÜL DOSTLARIYLA HİZMETE DEVAM …

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
GÖNÜL DOSTLARIYLA HİZMETE DEVAM …
0

GÖNÜL DOSTLARIYLA HİZMETE DEVAM …

Çok Değerli Okurlarım ve UTEF Ailesi ; Antalya’da Dernek Başkanları, İl ve İlçe başkanları toplantısını gerçekleştirdik.

Toplantıya büyük özveri gösterip, işini gücünü, maddi olanaklarını çocuklarının rıskından keserek Antalya’ya gelen, Hayırlı Bir amaç için mücadele eden Başkanlarımı yürekten kutluyorum. Mazeret bildirerek aramızda olamayan başkanlarıma da teşekkür ederim. Zira hiç olmazsa mazeretlerini bildirme nezaketini göstererek aramızda olduklarını belirtmişlerdir.

Bu Çalıştay Bizlere bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda oldukça verimli olmuştur. Gördüğümüz kadarıyla tüm Başkanlarımın mütevazı, cana yakın, özverili ve yardımlaşma konusunda istekli ve hevesliler. İşte bu heves ve şevkle UTEF’te birlikte hoşgörülü, herkesi kucaklayarak, Allah rızası için, doğaya insanlığa ve bütün canlılara hizmet etmek için var gücümüzle herzaman bir-lik beraberlik içinde  çalışacağız…

Engelli olmak insanların tercihinde değil yaşamın getirdiğidir. Kimin ne zaman engelli olacağını kimse bilemez. Hiç ummadık bir anda başımıza gelebilecek olaydan dolayı engelli olabiliriz. Engelleri aşmak için hayata tutunmalarına hep birlikte destek olacağız.

Bizim üzerimize düşen görev onların engellerini ortadan kaldırmaktır. Dayanışma içinde olursak hepimiz mutlu oluruz, hem de onların hayatını güzelleştiririz.

Gelişmiş ülkelerde engeller kaldırılarak insanlar elbirliği ile hareket ederler. Herkesin yaşamaya hakkı olduğunu varsayarlar. Bizler de UTEF olarak siz değerli Başkanlarla ve gönüllü dostlarla birlikte çalışacağız. Allah! Sizlerden razı olsun. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda yeni başkanlarımızı aramıza kabul edeceğiz, görev yeri değişecek başkanlarımız olacak, aramızdan ayrılan başkanlarımız olacak. Kendilerine bu zamana kadar yaptıkları iyi, güzel hizmetleri için teşekkür edeceğiz.

Bu günden itibaren aramıza hizmet aşkıyla yanmayan, menfaat ve çıkar için aramızda kimse olmayacak. Siyaset olmayacak. Siyaset ne zamana kadar dersek vakti geldiğinde ortak kararlar doğrultusunda başkanlarımız aday olmak isterlerse gerekli incelemelerden sonra destek verilecektir.

Ama bizim işimiz Her zaman HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR. Olacaktır. Bu vesileyle Tüm Başkanlarıma çalışmalarında başarılar dilerim. ALLAH SİZİ BİZDEN, BİZİ SİZDEN, HEPİMİZİ BİRBİRİMİZDEN AYIRMASIN… ALLAH’A EMANET OLUN. SEVGİ VE SAYGILARIMLA…

M.METE KAÇAR

UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı,

ANTSEVAK VAKFI Mütevvelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı

 

YORUM YAP