DOLAR 32,2619 % 0.06
EURO 34,7621 % -0.06
STERLIN 40,5028 % -0.13
FRANG 35,5619 % 0.04
ALTIN 2.399,64 % -0,40
BITCOIN 63.482,13 -0.945

Happy New Year! Mutlu Yıllar!

Yayınlanma Tarihi : Google News
0
Dünyanın en mutlu insanları, sıkıntıları olmayanlar değildir. Mükemmeliyetçilikten ziyade duruma olumlu bir şekilde bakmayı bilenlerdir. Günlük hayatta küçücük şeylerden keyif alanlardır. Hoşgörülü davranan, olumsuz olan her şeye olumluyu bakan. Gülmeyi, sevmeyi, yaşamayı, hayal kurmayı, ümid etmeyi ve mücadele etmeyi unutmayanlardır.
Ve evet, her zaman kolay olmadığını da biliyorum!
Bir yılı daha pandeminin gölgesinde iyisi ve kötüsüyle yaşanmışlıkları geride bıraktık.
Yaşanan tüm olumsuzlukların, hüzünlerin, 2021 ile geride kalmasını diliyorum.
Yeni yılda her sabah güzel günlere uyanarak güne enerji dolu başlayalım.
2022 beklentileriniz doğrultusunda, iyi niyetlerinizin gönlünüzce olmasını arzu ediyorum. Sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde, sağduyulu güzel bir yıl olsun.
Sevdiklerinizle beraber sağlıklı, mutlu, başarılı, bereketli, huzurlu ve neşeli bir yıl geçirmenizi dilerim. Yeni yılda yüzünüzden gülücükler, gönüllerinizden sevgiler eksik olmasın.
Başta annem olmak üzere, sevdiklerimin ve sevenlerimin ve tüm okurlarımızın yeni yılını en samimi duygularımla kutluyorum. Sevgi ve saygılarımla mutlu Yıllar!
Gülden Bayram Kilic
münchen
🎉🎉🎉Happy New Year!🎉🎉🎉
Ein weiteres Jahr haben wir im Schatten der Pandemie verbracht.
Das letzte Jahr hat auf jedenfalls was Gutes gehabt, aber leider auch nicht so schöne Ereignisse mit sich gebracht. Bleibt alle gesund und im besten Sinne positiv!
Jeder kann etwas tun,um die Welt zu verschönern, mit einem Lächeln und Freundlichkeit lässt sich es viel angenehmer Leben. Gesundheit, Glück und viele viele schöne Augenblicke sollen im neuen Jahr unsere Begleiter sein.
Meine Herzliche Grüße zum Jahreswechsel!

YORUM YAP