DOLAR 32,5152 % 0.29
EURO 34,5912 % 0.22
STERLIN 40,4778 % 0.24
FRANG 35,6259 % 0.16
ALTIN 2.505,97 % 0,92
BITCOIN 2.060.231 -3.385

Önce yaşlıları sonra hastaları ziyaret etti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Önce yaşlıları sonra hastaları ziyaret etti
0

 

 

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol takımlarıyla birlikte, Halil Akyüz Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret etti.  Başkan Genç yaşlıları ziyaretin ardından Şelale Termossos Hastanesi’ne giderek burada hastaların yeni yılını kutlayıp moral verdi.

Yılın son iş günü anlamlı bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Genç, Döşemealtı Spor Kulübü yöneticileri, antrenör ve sporcularla birlikte İlçe sınırlarındaki Halil Akyüz Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Huzurevi sakinlerinin ve huzurevi personelinin yeni yılını kutlayan Başkan Genç, yaşlılarla sohbet ederek moral verdi.

Turgay  Genç, daha sonra futbolcularla birlikte huzurevi sakinleri ve çalışanlarına yeni yıl hediyelerini takdim etti.  Ziyaretten oldukça mutlu olan yaşlılar Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, As Başkan Ferit Sezer, Yönetim Kurulu Üyesi Nail Ülgen, Sportif Direktör Abdullah Tanyolaç, teknik personel ve futbolculara tek tek teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Turgay Genç, “Onlar; anıları ve deneyimleriyle bize miras kalan en kıymetli çınarlarımız. Her zaman bizlerin başlarının üzerinde yeri var. Yeni yılın sağlık huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Genç, huzurevi ziyaretinin ardından ilçede bulunan ve Döşemealtı Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yapılarak hizmete açılan Şelale Termessos Hastanesi’ne gitti. Burada hem sağlık çalışanlarının yeni yılını kutlayan Genç, hemde hasta odalarını ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yılın son günü doğan bebekler ve aileleriyle fotoğraf çektiren Turgay Genç, “Yeni yılın tüm hastalara sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. Genç, Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol takımlarıyla birlikte, Halil Akyüz Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret etti.  Başkan Genç yaşlıları ziyaretin ardından Şelale Termossos Hastanesi’ne giderek burada hastaların yeni yılını kutlayıp moral verdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yılın son iş günü anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Genç, Döşemealtı spor Kulübü yöneticileri, antrenör ve sporcularla birlikte İlçe sınırlarındaki Halil Akyüz Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Huzurevi sakinlerinin ve huzurevi personelinin yeni yılını kutlayan Başkan Genç, yaşlılarla sohbet ederek moral verdi.

Turgay  Genç, daha sonra futbolcularla birlikte huzurevi sakinleri ve çalışanlarına yeni yıl hediyelerini takdim etti.  Ziyaretten oldukça mutlu olan yaşlılar Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, As Başkan Ferit Sezer, Yönetim Kurulu Üyesi Nail Ülgen, Sportif Direktör Abdullah Tanyolaç, teknik personel ve futbolculara tek tek teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Genç “Onlar; anıları ve deneyimleriyle bize miras kalan en kıymetli çınarlarımız. Her zaman bizlerin başlarının üzerinde yeri var. Yeni yılın sağlık huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Genç, huzurevi ziyaretinin ardından ilçede bulunan ve Döşemealtı Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yapılarak hizmete açılan Şelale Termessos Hastanesi’ne gitti. Burada hem sağlık çalışanlarının yeni yılını kutlayan Genç, hemde hasta odalarını ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yılın son günü doğan bebekler ve aileleriyle fotoğraf çektiren Turgay Genç, “Yeni yılın tüm hastalara sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

YORUM YAP