DOLAR 32,5729 % 0.09
EURO 34,9652 % 0.33
STERLIN 40,5952 % 0.04
FRANG 35,6144 % 0.14
ALTIN 2.427,53 % 0,18
BITCOIN 63.930,01 -3.566

Ev hanımlarından tiyatro oyunu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ev hanımlarından tiyatro oyunu
0

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde ev hanımları tarafından sahnelenen“Kadının Gücü” adlı oyunu izleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Oyunu çok beğendim. Kadınlarımızı kutluyorum. Her zaman yanlarındayız. Tiyatro konusunda yeteneklerini daha da geliştirmeleri için kendilerine profesyonel destek sağlayacağız” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde ev hanımları tarafından sahneye konulan “Kadının Gücü” adlı oyunu izledi.

Ayşe Tuluk’un yazdığı oyunda Türkiye’nin dört bir yanından DokumaPark’taki organik ürünlerin satıldığı pazara gelen farklı kültürlere sahip ev hanımlarının güldüren ve bir o kadarda düşündüren diyalogları anlatılıyor. Oyunu büyük bir keyifle izleyen ve oyuncuları ayakta alkışlayan Başkan Tütüncü, “Bugün son derece güzel bir vakti Kepez’in hanımefendileriyle paylaştık. Onlar kendi, aralarında bir araya gelmişler tiyatro gurubu oluşturmaya niyet etmişler. Güzel de bir temsil çıkarmışlar ortaya. Oyuna iki gün gibi kısa bir sürede çalışmışlar.

O kadar zor bir iş ki; iki gün içinde bir oyun çıkarabilmek. Şimdi hanımefendileri, özellikle de ev hanımlarını kültür ve sanatın içerisine dahil edeceğimiz farklı bir sevgi ortamını birlikte beraber oluşturacağız. Onlara profesyonel destek sağlayacağız. Zaten Onlar Türkiye’nin en güzel tiyatro sahnelerinden birini kullanıyorlar. Dekor ve kostüm konusunda da kendilerine destek olacağız. Çok daha güzel oyunlar sergileyeceklerine yürekten inanıyorum. Hayalim onların bu güzel oyunlarını Antalya’nın her köşesinde, Türkiye’nin her ilinde temsillemeleri… Hepsiyle gurur duyuyorum.” dedi.

YORUM YAP