DOLAR 32,6077 % 0.38
EURO 34,7852 % 0.06
STERLIN 40,5836 % -0.13
FRANG 35,9234 % 0.86
ALTIN 2.497,60 % 0,53
BITCOIN 2.049.722 1.445

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ

Yayınlanma Tarihi : Google News
1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ
0

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Emeğiyle, alın teriyle, üretimiyle ülkemize değer katan çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.

En kutsal kazanç, alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler millet olarak, işçinin ve emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. Bu sebeple ülkemizin mutlu ve müreffeh geleceğe yürüyüşünde çalışanlarımızın emeklerinin tam karşılığını almalarını, çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesini, hak ettikleri yaşam standardına kavuşmalarını çok önemsiyoruz.

Özverili çalışmalarıyla ilimizin ve ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine büyük katkı sağlayan, toplumun belkemiği ve üretimin en önemli unsuru olan işçilerimiz ve emekçilerimiz; ülkemizin barış, huzur ve refah ortamına erişmesinde de önemli rol oynamaktadırlar.

Tarlalardan fabrikalara, maden ocaklarından atölyelere, tedarikten ulaşıma kadar birçok alandaki fedakârlık öykülerinin kahramanlarıdır emekçilerimiz. Bizler için bu denli önem arz eden işçilerimizin bu anlamlı günde olduğu gibi her zaman yanlarında bulunmaya, onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün; büyük ve güçlü Türkiye’mize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten vatandaşlarımız arasındaki birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyor, bütün emekçilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

YORUM YAP