DOLAR 32,5947 % 0.33
EURO 34,8187 % 0.19
STERLIN 40,3660 % -0.61
FRANG 35,7867 % 0.5
ALTIN 2.500,82 % 0,66
BITCOIN 2.121.240 2.416

Günümüzün Kadınanaları ödüllendirildi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Günümüzün Kadınanaları ödüllendirildi
0
Günümüzün Kadınanaları ödüllendirildi
Afyonkarahisar’da günümüzün kadınanaları, ödüle layık görüldü.
Yaklaşık 50 kadının ödül aldığı programı, Afyonkarahisar Şairler ve Yazarlar Derneği düzenledi.
Düzenlenen ödül töreninde,  Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) Afyonkarahisar il Temsilcisi ve Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yıldız Değer’de ödüle layık görüldü.
Kısa süre önce hakkın rahmetine kavuşan UTEF Genel Başkanı M. Mete Kaçar’ın yardım ve desteği ile atanarak göreve geldiğini belirten Değer, şu ifadelere yer verdi; “ 2018 yılında UTEF olarak, yani Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi olarak bu yola çıktım.
Allah UTEF  Federasyonu Genel  Başkanımız Mete Kaçar’a rahmet ve mağfiret eylesin onun sayesinde bu manevi yola girdim.
O gün bu gündür, Yaşlı, yardıma muhtaç, kimsesiz, ve ihtiyaç sahiplerinin elimizden geldiği kadar  yanlarında yer almaya çalışıyoruz. Son bir buçuk yıldır ise, yine Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanlığını yürütüyorum. Afyonkarahisar Şairler ve Yazarlar Derneği’nin, bu güzel organizasyonunda, günümüzün kadın analarını, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde seçtiler, bizi de onore ettiler ben buradan, Başta Sayın Valimize, Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Muharrem Günay’a ve yönetim kurulu üyelerinden, Nuriye Kocausta’ya, Raziye Demiralay’a, UTEF Başkan yardımcımız Güldane Kaya Başkanımıza ve ismini sayamadığım, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP